このキャンペーンは終了しました

任天堂・岩田聡社長のアミーボを作ってください

28,069人の賛同者が集まりました

「私の名刺には社長と書いてありますが、頭の中はゲーム開発者です。心はゲーマーです。」- 岩田聡社長

岩田聡社長の現代ゲームへの貢献は、言葉で表現することはできません。任天堂でポケモンやアースバウンド、スマッシュブラザースなどの巨大フランチャイズを手がけたあと、岩田社長はWiiや3DSに触れたことがある全ての人にインスピレーションを与えました。

岩田社長のビジネス知識、仕事への意気込みは忘らることはないでしょう。任天堂の実績が伸びていた時も、低迷していた時も、彼は常に責任をとり、難しい決断をとったこともありました。常に、「任天堂とは何か?」と問い続けたのです。

これらの理由を元に、私たちは岩田社長のアミーボの販売を求めたいと考えました。(アミーボとは、任天堂が販売しているフィギュアです。)アミーボ自体はゲーム内の機能はありませんが、岩田社長のレガシーと貢献の小さなリマインダーとして残していただきたいのです。

※この署名キャンペーンは任天堂、岩田社長や岩田家とは連携していません。なお任天堂や遺族に求められた場合、キャンペーンを取り下げる覚悟でありますのでご了承ください。

Satoru Iwata's importance to modern gamers is more than words could ever describe. After helping to create some of Nintendo's biggest fanchises such as Pokemon, Earthbound and Super Smash Bros., Mr. Iwata's legacy influences and inspires anyone who has ever picked up a Wiimote or 3DS stylus.

Mr. Iwata's business knowledge and work ethic as Nintendo's CEO will always be remembered. Being responsible for Nintendo's most profitable times and taking responsibility for Nintendo's financially turbulent times, Mr. Iwata has made several tough decisions based on a simple tenet: "Is this Nintendo?"

These are just a few reasons why we should honor Satoru Iwata with his very own amiibo. Even if the amiibo itself lacks in-game functionality, it serves as a small reminder of Iwata's legacy and accomplishments.

*Please note that this petition is not affiliated with Nintendo, Satoru Iwata, or the family or Satoru Iwata and will be respectfully taken down upon request by Nintendo or the family of Satoru Iwata*

今日:Niccolasさんがあなたを必要としています

Niccolas Vasquezさんは「任天堂・岩田聡社長のアミーボを作ってください」キャンペーンにあなたの手伝いも必要としています!Niccolasさんと28,068人の賛同者と一緒に賛同しましょう。