ヨスガノソラ 原作の穹ルート 再アニメ化を!

0 人が賛同しました。もう少しで 200 人に到達します!

アニメ製作の初期案は穹ルート中心で12話製作でした。しかし、それを高橋丈夫監督がエロ中心分岐に変更したことにより、原作レイプとなりました。

穹ファンが望んでいたことは、「原作の浮気しない優しい悠」と「穹の一途」な関係でした。

アニメ版ヨスガノソラは「悠の昼ドラのような浮気」「穹の奈緒からの略奪愛」となり、別作品になりました。

「純愛の恋愛作品」が「浮気と略奪愛の作品」になったアニメはヨスガノソラくらいでしょうか。穹ファンとしては悲しい限りです。

分岐なし穹ルート中心で「原作の浮気しない優しい悠」と「穹の一途」な恋愛を実現するため、ここに本作の再アニメ化の署名活動を立ち上げました。ご協力、よろしくお願い致します。

原作との相違は下記サイトをご参照ください。

ヨスガノソラは穹ルートだけでアニメ予定‐原作レイプ考察 http://yosuganosora.web.fc2.com/

The initial draft of the animators were 12 episodes produced in Sora route center. However, it Takeo Takahashi director by was changed to erotic center branch, became the original rape. Sora that the fans wanted, was as an "ever-Sora" relationship "friendly Haruka does not cheating of the original". Anime Yosuganosora is next to "Haruka of daytime affair, such as Dora," "looting Love from Nao of Sora", now a separate work. Anime "pure love love work" becomes "work of an affair with looting Love" is I think much Yosuganosora. Sora sad as long as a fan. In order to realize without a branch Sora root center as "friendly Haruka does not cheating of the original" a romance "ever-Sora", he launched a signature activity of re-animation of this work here. Cooperation, thank you. The difference between the original, please refer to the following site. Yosuganosora anime will only Sora route - the original rape consideration http://yosuganosora.web.fc2.com/

今日:蒼穹の会さんがあなたを信じています

蒼穹の会さんは「ヨスガノソラ 原作の穹ルート 再アニメ化を!」キャンペーンにあなたの手伝いも必要としています!蒼穹の会さんと101人の賛同者と一緒うに賛同しましょう。