ガンダムバトルオペレーションNEXTの続編を!The sequel to Gundam Battle Operation NEXT!

0 人が賛同しました。もう少しで 500 人に到達します!

ガンダムバトルオペレーションNEXTは

残念ながら2019/3/28に日本も含めサービスを終了してしまいました。

たしかに不満点がユーザーからありながらも、

愛されていたゲームで、惜しまれながらサービスを終了しました。

今も攻略wikiでは復活して欲しい、続編を作って欲しいという声は止みません。

また、コンソール機(PS4等)でアナザーも含めた新しいガンダム対戦ゲームが出ていないのも事実。

近年のガンダム作品の機体が出ていたのはこのゲームくらいです。

そこで、

ガンダムバトルオペレーションが

ガンダムバトルオペレーション2として復活したように、

改善を加え

ガンダムバトルオペレーションNEXTも

続編をお願いしたい!

ガンダムバトルオペレーションNEXT2を!!

Gundam Battle Operation NEXT
Unfortunately, the service including Japan was ended on March 28, 2019.
Although there are dissatisfaction points from users,
The game has been loved and the service has been discontinued.
There are still voices that want you to be resurrected and make a sequel on the wiki.
It is also true that there are no new Gundam fighting games including consoles on console machines (PS4, etc.).
It is only this game that the recent Gundam works appeared.
Therefore,
Gundam Battle Operation
As revived as Gundam Battle Operation 2,
Gundam Battle Operation NEXT
We want a sequel!

Gundam Battle Operation NEXT 2!!

mail to: