キン肉マン再アニメ化 kinnikuman Re-animation

0 人が賛同しました。もう少しで 100 人に到達します!

今やほとんどの人が一度は耳にした事があるキン肉マンですが、そのキン肉マンが今再ブームを巻き起こしているのはご存知でしょうか?

キン肉マンは1979年から1987年まで約8年間週間少年ジャンプで連載され、その後週間プレイボーイで「キン肉マン2世」を6年間、「キン肉マン2世 究極の超人タッグ編」を7年間連載したのち、2011年からwebコミックとしてキン肉マンの続編である「キン肉マン 完璧超人始祖編」が連載されました。

今年で40周年を迎えるキン肉マンですが、前述の「完璧超人始祖編」は昔からキン肉マンを読んでいるファンから最近読み始めた若者までがシリーズ史上最高の面白さだと絶賛し、実際にアメトーーク!などの番組や朝日新聞様でも取り上げられる程の影響力があります。

そのキン肉マンの再ブームを巻き起こしたきっかけでもある「完璧超人始祖編」の面白さや素晴らしさをより多くの人々に知っていただきたい為、この署名でキン肉マンの再アニメ化に協力していただけないでしょうか?

「完璧超人始祖編」だけを放送するという考えやOVAを販売するという意見も挙がっていますが、「完璧超人始祖編」自体が40年前に連載したキン肉マンと平行している話である為、原作のコミックス第1話からの制作が必要になります。

40周年を迎えた今、キン肉マンを長年応援しているファンやキン肉マンを知らない人でも楽しめる為に、可能であれば原作本の第1巻から「完璧超人始祖編」の最終話が収録されている60巻までの内容を再アニメ化で実現していただけると大変嬉しく思います。

(English edition)

Now that most people have heard of Kinnikuman once,do you know that it is causing a boom again?

Kinnikuman was serialized in a weekly boy jump for about 8 years from 1979 to 1987,followed by a weekly Playboy series of "Kinnikuman Second generation" for 6 years and "Kinnikuman Second generation Ultimate Superman Tag" series for 7 years. After that,since 2011,the sequel to the first Kinnikuman “Kinnikuman Perfect Superman Founder”was serialized as a web comic.

Kinnikuman celebrates its 40th anniversary this year,but the above "perfect superman founder edition" praises the best fun of the series,from fans who have long read Kinnikuman to the young people who have just Start readed. Actually.AmeTalk! Has the influence to be featured in  such as the Asahi newspapers.

Can you help us sign Kinnikuman's re-animation in order to make more people aware of the fun and splendor of “The Perfect Superman Founder”,which was the cause of Kinnikuman's re-boom?

The idea of broadcasting only the “perfect superhuman ancestor edition”and the opinion of selling OVA are raised,but because “perfect superhuman ancestor edition”itself is a story parallel to Kinnikuman serialized 40 years ago ,Production from the original comic episode 1 is required.

Now that the 40th anniversary has been reached,fans who have been supporting Kinnikuman for many years and those who do not know Kinnikuman  to be able enjoy ,

If possible,I would be very pleased if the contents from the first volume of the original comic to The last episode of “The Perfect Superman Founder”,60 volumes,can be by re-animation