Петиција против законот за јазици

0 have signed. Let’s get to 35,000!


Денес имаме флагрантно кршење на Уставот. Денес СДСМ и Заев ја поништија волјата на граѓаните. Од оваа одлука никој нема да живее подобро. Само затоа што две партии се договориле, изгласаа неуставен и штетен закон. Ваквиот чекор е удар врз соживотот, некој свесно не турнува во сценарио во кое влогот е Македонија.

Помогнете Уставниот Суд да знае дека МНОЗИНСТВОТО Македонци и Албанци се ПРОТИВ овој закон. Споделете и пратете по пријатели за да не има во што поголем број кога оваа петиција ќе биде испратена до Уставниот суд!!!Today: Соживот во Македонија is counting on you

Соживот во Македонија needs your help with “Уставен суд на Република Македонија: Петиција против законот за јазици”. Join Соживот во Македонија and 27,669 supporters today.