Сохранить уникальный памятник архитектуры - аэропорт «Звартноц» в Ереване

0 людей подписали. Следующая цель: 5 000

Save “Zvartnots” airport – a unique monument of architecture in Yerevan.

“To learn wisdom and moral instruction, and to discern wise counsel.”

The building of the airport "Zvartnots" is a unique construction of the second half of the 20th century. It has served peoplefaithfully and was the pride of a whole generation. Undoubtedly, Zvartnots is a symbol of its time and one of the successful iconic structures of the USSR and modern Armenia. Contemporary architecture could not create anything close in importance and only destroyed the monuments recognized and beloved by the people over the last three decades.

Without the past, there is no present and there will be no future.

The building can and should be rehabilitated!

Здание аэропорта "Звартноц" - уникальное сооружение второй половины 20-ого века. Аэропорт "Звартноц" верой и правдой прослужил народу, был предметом гордости целого поколения. Безусловно, "Звартноц" - символ своего времени и один из удачных знаковых сооружений СССР и современной Армении, архитектурно-строительная мысль которой за последние 3 декады не смогла создать ничего близкого по значимости и только разрушало признанные и любимые народом памятники.

Без прошлого нет настоящего и не будет будущего.

Здание может и должно быть реабилитировано!

Cегодня Telemak рассчитывает на вас

Telemak Ananyan нуждается в вашей поддержке петиции «Сохранить уникальный памятник архитектуры - аэропорт «Звартноц» в Ереване. Save “Zvartnots” airport – a unique monument of Soviet architecture in Yerevan.». Telemak и 2 684 участника этой кампании рассчитывают на вас сегодня.