ООН, спасите Беларусь от Лукашенко!

0 людей подписали. Следующая цель: 35 000

Уважаемая Организация Объединённых Наций, в связи с арестом более 200 общественно-политических активистов и блогеров на территории нашей страны, Мы народ Республики Беларусь, исходя из ответственности за настоящее и будущее Беларуси, сознавая себя полноправным субъектом мирового сообщества и подтверждая свою приверженность общечеловеческим ценностям, основываясь на своем неотъемлемом праве на самоопределение, опираясь на многовековую историю развития белорусской государственности, стремясь утвердить права и свободы каждого гражданина Республики Беларусь, желая обеспечить гражданское согласие, незыблемые устои народовластия и правового государства, вынуждены просить вас о помощи.

Белорусский диктатор Александр Лукашенко в нашей стране создал фашистко-полицейское государство, где своими последними действиями показал, что он готов устроить настоящий террор против народа Беларуси ради удержания своей единоличной власти. Мало того, он полностью проигнорировал рекомендации ВОЗ, касающееся пандемии коронавируса covid-19 и отказался вводить в стране карантинные меры, что повлекло за собой большое количество заражённых и умерших от инфекции наших сограждан! Разумеется, все его преступные действия, получили у нас широчайший общественный резонанс, и вызвали в стране народное возмущение, на что Лукашенко отреагировал включением на полную мощь всего своего государственного репрессивного, полицейского аппарата! Он в открытую запугивает граждан, средь бела дня похищает людей, терроризирует их родных и близких, а что самое ужасное, практикует убийства и пытки политзаключенных и это происходит прямо сейчас, в 21 веке, в самом центре современной Европы!

9 августа в Беларуси должны состояться выборы президента! Понятное дело, что никто в мире уже давно не верит словам Лукашенко о прозрачном и честном голосовании в нашей стране. Не зря же он имеет репутацию «последнего диктатора Европы». Однако последние действия узурпатора показывают, что он попросту теряет рассудок и уже в открытую идёт против проявления народом всяческой воли и инакомыслия. Полностью потеряв уважение и доверие белорусского народа, с рейтингом менее 3%, обладая колоссальными финансовыми активами и сосредоточив в своих руках невероятное количество вооружений, доставшихся ему в наследство от Советского Союза, Лукашенко, будучи загнанным в угол, уже гарантированно настроен на кровопролитие и развязывание в Беларуси гражданской войны! И это надо немедленно остановить, пока еще не поздно и пока еще не пролилась кровь!

Мы призываем Организацию Объединённых Наций вмешаться и помочь белорусскому народу выбирать себе то будущее, которое он сам себе захочет и пожелает. Мы призываем помочь Республике Беларусь избавиться от её многолетнего губителя и диктатора Александра Лукашенко, который своими действиями в 2020-м году окончательно показал, что судьба белорусов его совершенно не волнует и он думает лишь только о своей власти и о своем тщеславии! Так уж получилось, что за последний век наш многострадальный белорусский народ перенес жутчайшие мучения и колоссальные испытания! Мы пережили большевистский террор, гитлеровскую нацистскую оккупацию, сталинские депортации и репрессии, с большим трудом справились и адаптировались после развала СССР, тем самым обретя свою независимость и суверенитет! Теперь осталось последнее, избавиться от диктатора Лукашенко и встать на уверенный цивилизованный путь развития по примеру европейского сообщества, превратиться в современное, цивилизованное, успешное государство и стать открытыми для всего мира. Мы, граждане Республики Беларусь, призываем ООН и все мировое сообщество оказать нам максимальную помощь в эти трудные и роковые дни, открыть путь к свободе и процветанию, а самое главное, вселить в нас надежду и дать будущее нашим детям!

-------------------------------------------

Паважаная Арганізацыя Аб'яднаных Нацый, у сувязі з арыштам больш чым за дзвесце грамадска-палітычных актывістаў і блогераў на тэрыторыі нашай краіны, Мы народ Рэспублікі Беларусь, зыходзячы з адказнасці за сапраўднае і будучае Беларусі, усведамляючы сябе паўнапраўным суб'ектам сусветнай супольнасці i пацвярджаючы сваю прыхільнасць да агульначалавечых каштоўнасцей, засноўваючыся на сваiм неад'емным праве на самавызначэнне, абапіраючыся на шматвяковую гісторыю развіцця беларускай дзяржаўнасці, імкнучыся зацвердзіць правы і волі кожнага грамадзяніна Рэспублікі Беларусь, жадаючы забяспечыць грамадзянскую згоду, непарушныя асновы народаўладдзя і прававой дзяржавы, змушаны прасіць у вас дапамогі.

Беларускі дыктатар Аляксандр Лукашэнка ў нашай краіне стварыў фашысцка-паліцэйскую дзяржаву, дзе сваімі апошнімі дзеяннямі паказаў, што ён гатовы задаволіць сапраўдны тэрор супраць народа Беларусі дзеля ўтрымання сваёй аднаасобнай улады. Мала таго, ён цалкам праігнараваў рэкамендацыі Сусветнай Арганізацыі Аховы Здароўя, якое тычыцца пандэміі каронавіруса covid-дзевятнаццаць і адмовіўся ўводзіць у краіне карантынныя меры, што пацягнула за сабой вялікую колькасць заражаных і памерлых ад інфекцыі нашых суграмадзян! Зразумела, усе яго злачынныя дзеянні, атрымалі ў нас найшырэйшы грамадскі рэзананс, і выклікалі ў краіне народнае абурэнне, на што Лукашэнка адрэагаваў уключэннем на поўную моц усяго свайго дзяржаўнага рэпрэсіўнага, паліцэйскага апарата! Ён у адкрытую запалохвае грамадзян, сярод белага дня выкрадае людзей, тэрарызуе іх родных і блізкіх, а што самае жудаснае, практыкуе забойствы і катаванні палітвязняў і гэта адбываецца прама цяпер, у дваццаць першым стагоддзі, у самым цэнтры сучаснай Еўропы!

Дзевятага жніўня ў Беларусі павінны адбыцца выбары прэзідэнта! Зразумелая справа, што ніхто ў свеце ўжо даўно не верыць словам Лукашэнкі пра празрыстае і сумленнае галасаванне ў нашай краіне. Нездарма ж ён мае рэпутацыю «апошняга дыктатара Еўропы». Аднак апошнія дзеянні ўзурпатара паказваюць, што ён папросту губляе розум і ўжо ў адкрытую ідзе супраць праявы народам ўсялякай волі і іншадумства. Цалкам страціўшы павагу і давер беларускага народа, з рэйтынгам меней трох адсоткаў, валодаючы каласальнымі фінансавымі актывамі і засяродзіўшы ў сваіх руках неверагодную колькасць узбраенняў, якія дасталіся яму ў спадчыну ад Савецкага Саюза, Лукашэнка, быўшы загнаным у кут, ужо гарантавана настроены на кровапраліцце і развязванне ў Беларусі грамадзянскай вайны! І гэта трэба неадкладна спыніць, пакуль яшчэ не позна і пакуль яшчэ не пралілася кроў!

Мы заклікаем Арганізацыю Аб'яднаных Нацый умяшацца і дапамагчы беларускаму народу выбіраць сабе тую будучыню, якую ён сам сабе захоча і пажадае. Мы заклікаем дапамагчы Рэспубліцы Беларусь пазбавіцца ад яе шматгадовага згубіцеля і дыктатара Аляксандра Лукашэнкі, які сваімі дзеяннямі ў дзьве тысячы дваццатым годзе канчаткова паказаў, што лёс беларусаў яго зусім не хвалюе і ён думае толькі толькі пра сваю ўладу і пра сваё славалюбства! Так ужо атрымалася, што за апошняе стагодзьдзе наш шматпакутны беларускі народ перанёс жудасныя пакуты і каласальныя выпрабаванні! Мы перажылі бальшавіцкі тэрор, гітлераўскую нацысцкую акупацыю, сталінскія дэпартацыі і рэпрэсіі, з вялікай працай справіліся і адаптаваліся пасля развалу СССР, тым самым здабыўшы сваю незалежнасць і суверэнітэт!

Цяпер засталося апошняе, пазбавіцца ад дыктатара Лукашэнкі і ўстаць на упэўнены еўрапейскі шлях развіцця, ператварыцца ў сучасную, цывілізаваную дзяржаву і стаць адкрытымі для ўсяго Свету! Мы ніжэй падпісаныя, грамадзяне Рэспублікі Беларусь заклікаем ААН і ўсю сусветную супольнасць, аказаць нам максімальную дапамогу ў гэтыя цяжкія і лёсавызначальныя дні, адкрыць нам дарогу да волі і росквіту, самае галоўнае, усяліць у нас надзею і даць будучыню нашым дзецям!