Victory

Вимагаю надати мові Java статусу регіональної у місті Львові!

This petition made change with 1,303 supporters!

Увага!

Ставте лайк на сторінці у Фейсбук - будете мати швидкі і ненав'язливі новини від нас! Серед найближчих планів - збір реальних підписів у місті Львові!

Будьте на зв'язку і слідкуйте за новинами!

І не забудьте розказати про нас своїм знайомим )

З повагою до кожного!

Висококваліфіковані Java-програмісти становлять абсолютну меншість населення, і, відчуваючи тиск з боку суспільства, позбавлені права у спілкуванні рідною мовою, через що вони змушенні користуватись однією чи кількома іншими мовами.

Непоодинокі випадки коли програмісти не могли назвати своїх дітей розповсюдженими в Java-спільноті іменами (Гослінг, Блох, Систем, Обджект, Тред, Хешкод - найвідоміші приклади серед багатьох). Також за останніми дослідженнями у місті Льовоі не знайдено ЖОДНОЇ загальноосвітньої школи, де учні могли б вивчати Java, що є очевидним порушенням їх конституційного права отримувати освіту на рідній мові.

Визнання мови Java регіональною забезпечить захист права Java-програмістів спілкуватись рідною мовою, надасть їм законний захист вживати її у справах судочинства, спілкуання з органами місцевої влади та у буденному житті. В загальнодержавному масштабі, це також сприятиме всебічному та глибокому розвитку національної IT галузі, підвищить загальний рівень освіти в країні та посилить роль України як держави з високим інноваційним потенціалом

Деталі на uareview

Today: Oleksiy is counting on you

Oleksiy Khilkevich needs your help with “Львівська міська рада, пл. Ринок, 1, Львів, 79006, Україна, тел. 297-59-11: Вимагаю надати мові Java статусу регіональної у місті Львові!”. Join Oleksiy and 1,302 supporters today.