Заборонити публічні вбивства тварин у розважальних шоу, конкурсах-фестивалях, тощо!

Supporters

This is a public message to Meshter Andrii, the Head of village Hecha in Zakarpattia region, West Ukraine.
We are indignated because of the annual festival of butchers in your village. We are highly upset that pigs are killed each year in front of public icluding children of all ages. Money is the only reason for that.
Money and status shouldn't define what's appropriate and what's not.
Pigs' life is what we fighting for. We want you to stop this bloody festival. The medieval tradition should be left in medieval ages.
We are vegans, vegetarians, healthy and kind people.
And we demand this massacre to be stopped and forbidden for good.

Публічне звернення
до Голови Гечанської сільської ради

Мештер Андрія Андрійовича!

Ми не знайомі. В нас немає спільного і Ви не очікуєте нашого гнівного листа, бо обрання Вас мером - це досягнення статусу. Статус лягає каменем на плечі, змінює долю та відношення людей до Вас, відповідальністю перед Законами Природи та України, перед людьми та перед майбутнім поколінням. Більшіть вірять, що з новим мером прийде і новий лад, нові зрушення до кращого.... Все, що ви робите ляже в історію селища, в історію країни і охарактеризує Вашу долю.
Нам немає за що Вас ненавидіти та висловлювати свою неповагу, зневагу та образу! Бо ми свідомо прагнемо знайти розумні слова щоб бути почутими!

Але!!!! Ми обурені потоком інформації щодо поновлення застарілого звичаю (угорська застаріла етнічна мода змагатися у вбивстві свиней - гентеші) у Вашому селі публічно зневажати життя та публічно омивати кров"ю, жорстоким вбивством та не етичним дійством.

Невеличке село на Закарпатті з населенням трохи більше тисячі, більшість угорців. Два фестивалі славлять селище: м"ясне та фруктове! Нічого поганого у етнічних святкуваннях не має, якщо б не акцент смерті  від людського задоволення у першого свята! Саме це і дивує, саме це і викликає резонанс у суспільства...

Ми йдемо до гуманного розвитку культури та з повагою приймаємо Права Тварин, ми вчимо наших дітей піклування та любові, щирості та свідомості..... Чому старі звичаї із акцентом не етичного ставлення до тварин мають йти з нами у майбутнє? Для чого і кому потрібне спотворення майбутнього? Невже ми втратили мрійливість та креативність і не можемо фестивалити та змагатися у доброті, любові, щирості, повазі...?

Закликаю Вас схаменутися, замислитися, усвідомити яке майбутнє для Ваших односельчан і для Закарпаття Ви готові будувати!

Забороніть публічне вбивство рішенням Ради!

Ми заперечуємо розваги, фестивалі-конкурси та шоу, що пов`язані із вбивством тварин!

З повагою до свині:
Пролетіло життя мов хвилина
Добрим словом ніхто не зігрів,
Що ти бачила, бідна скотина,
Лиш корито та засраний хлів.

І тоді, мов обрікши на муки,
Хтось встромив в твоє серце ножа
Ти збагнула, що люди тварюки,
І твоя відлетіла душа.

Ти далеко тепер, моя бджілко,
У своїм, у свинячім раю,
Я ж на кухні сиджу, п’ю горілку
І тебе потихеньку жую.

**************************************************************
Зупиніть ВБИВСТВО!
У селі Геча Берегівського р-ну Закарпатської області 30 січня 2016 року відбудеться масове вбивство свиней - публічна акція крові, страху, смерті.... Ми засуджуємо такі розваги і просимо Вас долучитися до нашої події та висловити свою повагу до тварин та їх прав!