Петиција против зголемување на цените во сендвичара седмица

Петиција против зголемување на цените во сендвичара седмица

0 have signed. Let’s get to 25!
At 25 signatures, this petition is more likely to be featured in recommendations!
Marko Krstevski started this petition to Граѓани на град Скопје

Сендвичара седмица година за година дрско ги зголемува цените и достигна 150 денари од сендвич на нивното мени. За возврат нема ништо истото мени само поскапа цена. Цената на сендвичот од 70 денари скокна на 150 со посиромашен квалитет и заради тоа се отвара оваа петиција со цел да се намали цената на сендвичите. 

0 have signed. Let’s get to 25!
At 25 signatures, this petition is more likely to be featured in recommendations!