Petition Closed

This petition had 64 supporters

Η απόφαση της κυβέρνησης στις 4/6/2015 να καθυστερήσει την τρέχουσα δόση προς το ΔΝΤ και να την ομαδοποιήσει για τα τέλη Ιουνίου προκάλεσε σοκ και φανέρωσε την αχίλλειο πτέρνα των διαπραγματεύσεων: Τις απόλυτα δυσμενείς συνέπειες που θα έχει μια ελληνική στάση πληρωμών προς το ΔΝΤ για το ίδιο το ΔΝΤ.
Μια ενδεχόμενη ελληνική στάση πληρωμών θα προκαλέσει παγκόσμια αμφισβήτιση για τις πρακτικές του και θα το αποδυναμώσει ως εργαλείο εξουσίας των διατλαντικών ελίτ.
Η Ελληνική πλευρά οφείλει να περάσει σε επιθετική διαπραγμάτευση και να σπάσει το μέχρι σήμερα αραγές μαύρο μέτωπο των δανειστών, εξαναγκάζοντας το ΔΝΤ να πιέσει τη Γερμανία για γενναίο κούρεμα του Ελληνικού 'χρέους', ή να ρισκάρει την ίδια του την υποβάθμιση.
Το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε ως Έλληνες είναι να πιέσουμε την νέα κυβέρνηση να μη δώσει δεκάρα τσακιστή στο Ταμείο και να ζητήσει ευθύνες για τη μέχρι τώρα δράση του, στην Ελλάδα.

Γίνε μέρος της αμφισβήτησης. Γράψε ιστορία. Πίεσε την κυβέρνηση να κάνει επιτέλους, το σωστό για το λαό της.
Ούτε δεκάρα τσακιστή στο ΔΝΤ, μέχρι να αλλάξει στάση απέναντι στο Ελληνικό ζήτημα

Μας ξεφτύλισαν, μας λοιδώρησαν, μας κατέκλεψαν, μας μετανάστευσαν, μας αυτοκτόνησαν. Ήρθε η ώρα για απόδοση Δικαιοσύνης

Το πρόβλημα, το έχει το διοικητικό συμβούλιο του ΔΝΤ και το ίδιο το ΔΝΤ
Γι'αυτό μας 'ψιθύρισε' τις τελευταίες δύο φορές, τρόπους για να το πληρώσουμε..Όχι για εμάς, αλλά για να προστατεύσει το Δ.Σ. του...και τον οργανισμό, από τις ευθύνες που θα ζητήσουν από αυτό, οι μέτοχοί του...
Αυτές οι δημόσιες δηλώσεις, http:/www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=187206&catid=13
οφείλουν να κινητοποιήσουν όλους μας, να πιέσουμε για να ζητηθεί -όπως έχει αναφερθεί άλλωστε και σε επίπεδο Ευρωκοινοβουλίου- αποζημίωση και τιμωρία, ως κράτος, για την ζημία που υποστήκαμε από τα δικά τους προγράμματα, από το 2010 εώς σήμερα

Υπογράψτε και διαδώστε

Σε ποιά χώρα, και σε ποιόν πλανήτη, ξεκίνησε λογιστικός έλεγχος, και..ταυτόχρονα...συνέχισε να εξυπηρετείται κανονικά, το χρέος το οποίο ελεγχόταν..???

Σε ποιά χώρα και σε ποιόν πλανήτη, συστήνεται Επιτροπή Λογιστικού Ελέγχου, χωρίς...ορκωτό λογιστή???

Το γνωρίζετε πως η χώρα μας, ήταν υποχρεωμένη από τον κανονισμό της Ε.Ε. που ψηφίστηκε τον Μάιο του 2013 (αριθ. 472/2013) να διεξάγει λογιστικό έλεγχο, παύοντας την εξυπηρέτηση του όποιου χρέους είχε, ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ?

Ο κανονισμός αυτός, αφορά την ενίσχυση της οικονομικής και δημοσιονομικής εποπτείας των κρατών μελών στη ζώνη του ευρώ, τα οποία αντιμετωπίζουν ή απειλούνται με σοβαρές δυσκολίες αναφορικά με τη χρηματοοικονομική τους σταθερότητα και επιβάλει σε κράτη που βρίσκονται σε καθεστώς ''μνημονίου'' (''πρόγραμμα δημοσιονομικής/οικονομικής προσαρμογής'') να διενεργήσουν έλεγχο για τους λόγους που οδήγησαν σε υπερβολικά υψηλά επίπεδα το δημόσιο χρέος και να εντοπίσουν πιθανές παρατυπίες, και να ζητήσουν,
και την ακύρωση του χρέους που θα βρεθεί απεχθές :

Αναφέρει στο σημείο 7 του άρθρου 9:
«Τα κράτη μέλη που υπόκεινται σε πρόγραμμα μακροοικονομικής προσαρμογής διεξάγουν πλήρη έλεγχο των δημόσιων οικονομικών τους προκειμένου να εκτιμήσουν, μεταξύ άλλων, τους λόγους που οδήγησαν σε υπερβολικά υψηλά επίπεδα χρέους και να εντοπίσουν οποιαδήποτε πιθανή παρατυπία»

Δεκάρα τσακιστή στο ΔΝΤ&σε κάθε διεθνή τοκογλύφο/Vulture Fund

ΔΙΟΤΙ: http://www.pentapostagma.gr/2015/05/%ce%b3-%ce%ba%ce%b1%cf%83%ce%b9%ce%bc%ce%ac%cf%84%ce%b7%cf%82-%cf%84%ce%bf-%cf%80%ce%b1%cf%81%ce%ac%ce%bd%ce%bf%ce%bc%ce%bf-%ce%bc%cf%85%cf%83%cf%84%ce%b9%ce%ba%cf%8c-%cf%84%cf%89%ce%bd.html

ΔΙΟΤΙ: https://www.facebook.com/photo.php?fbid=967365163295221&set=a.102137096484703.5171.100000652386206&type=1

ΔΙΟΤΙ: Δεν υπάρχει ΔΑΝΕΙΑΚΗ σχέση με το ΔΝΤ, όπως αποκαλύφθηκε στις 12/6, όταν πήρανε επιτέλους στα χέρια τους, οι βουλευτές, μετά από 5 ολόκληρα χρόνια, (και ΕΞΙ μήνες συγκυβέρνησης..) ΚΑΙ τις τρεις συμβάσεις -δηλαδή, του ΔΝΤ, των διακρατικών, και του EFSF- οι οποίες, δεν πέρασαν ΠΟΤΕ από την Βουλή, παρά μόνο τα προσχέδια αυτών των συμβάσεων...

Ακούστε το επτάλεπτο εδώ (από το 2:00:00 εώς το 2:06:18 )
και εστιάστε κυρίως, προς το τελευταίο σημείο της παρέμβασης για τις συμβάσεις, στην συγκεκριμένη επιτροπή, και ειδικά...το τί αναφέρεται, για την (??) σύμβαση με το ΔΝΤ...!: https://www.youtube.com/watch?v=xsOqv-aI0-A

ΚΑΙ ΔΙΟΤΙ:

Κανένα χρέος, δεν είναι πάνω από την επιβίωση ενός λαού

Today: Nadia is counting on you

Nadia M. needs your help with “Την συγκυβέρνηση: Δεκάρα τσακιστή στο ΔΝΤ και σε κάθε διεθνή τοκογλύφο.Κανένα χρέος, δεν είναι πάνω από την επιβίωση ενός λαού.”. Join Nadia and 63 supporters today.