Şehit Öğretmen ŞENAY AYBÜKE YALÇIN'ın adı görev yaptığı ildeki okuluna verilsin.

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 7.500.

Bu milletin terörden canı her zaman yandı. Askerlerimiz, polislerimiz vatan toprağı ve bayrak uğruna kendilerini siper etti ve hala da etmeye devam ediyor.

Şehitlik mertebesi başka mevkilerle kıyaslanmayacak, çok özel ve kutsal bir mertebe hiç şüphesiz. Bizler de Konya Necmettin Erbakan Üniversitesi Müzik Öğretmenliği Bölümü olarak sınıf arkadaşımız, canımız, biricik Aybüke'mizi kör bir kurşunla şehit verdik bu bayrağa, bu toprağa. Acımızın tarifi imkansız. Gencecik ve pırıl pırıl bir taze öğretmeni daha önemlisi biricik arkadaşımızı kaybetmenin derin üzüntüsü içindeyiz.

Şehit Öğretmen ŞENAY AYBÜKE YALÇIN, Batman'a atanma haberini aldığında "orası da vatan toprağı, bana oradaki çocukların da ihtiyacı var" diyerek bir an bile düşünmeden koşa koşa gitti, görevini layıkıyla yaptı.

Şimdi biz arkadaşlarının ve uğruna canını verdiği vatanının da ona karşı bir görevi var ve bu görev yapılamayacak cinsten bir görev değil..

Görevimiz; Onun adını yaşatabilmek..

Bu bağlamda Şehit Öğretmen ŞENAY AYBÜKE YALÇIN arkadaşımızın isminin görev yapmış olduğu BATMAN / KOZLUK - Kozluk Çok Programlı Anadolu Lisesi'ne verilmesini istiyoruz.

Bugün Ahmet Anıl imzanı bekliyor!

Ahmet Anıl Karagöz bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Şehit Öğretmen ŞENAY AYBÜKE YALÇIN'ın adı görev yaptığı ildeki okuluna verilsin». Ahmet Anıl ve imza atan diğer 5.304 kişiye katıl.