Üst Geçitlerdeki Engeller Kaldırılsın

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 500.

Öncelikle düşündüğüm bu proje benim; sadece  ders kapsamında olan mezuniyet projemdi. Fakat, çözüme ulaştırmak istediğim şeyin hayata geçmesinin çok ta zor olmayacağını fark ettim. Sonrasında çalışmalarıma başladım. Eşitlik bence her yerde olmalı; yollarda,kaldırımlarda, ulaşım araçlarında, kamu binalarında, kısacası her yerde. Ben bu eksikliği saptadım ve seçtiğim konum itibari ile e5 üzerinde yeterli üst geçit olmasına rağmen, gerekli olan rampaların olmadığını kaydettim. Herkes özgürce istediği yere, istediği zaman ulaşımını sağlayabiliyorsa, engelli bir vatandaşımız da pek gayet o yolları kullanabilmeli. Kimseye ihtiyaç duymadan, tek başına...  ''Engeller yok denecek kadar az olmalı''. Bence böyle bir çalışmanın  uygulanabilme imkanı varken bir şeyler yapılmalı.Ben, bu yüzden böyle kampanya başlatmak ve sizlerin de desteği ile kamuoyu oluşturup, daha fazla farkındalık yaratıp gerekli düzenlemelerin yapılmasını istiyorum.