Petition update

Hala Bölgede Ölü Hayvan Bulunuyor.

Gökhan Savul
Ankara, Turkey

Apr 16, 2015 — Aynı tarihte köpeğini kaybeden Alper Bey'de köpeğinin bilgisini paylaşmamızı istedi. Kendisinin 1. yaşındaki köpeği Efes de 13 Nisan sabahı aynı bölgede yediği etten zehirlenerek yaşamını yitirmiş.

15 Nisan akşamı bölgede gezinirken ölü bir kirpiye de rastladık (Çankaya Belediyesi 15.04.2015 tarihinde yaptığı açıklamada çevrenin dezenfekte edildiğini belirtmişti). Bir başka site sakini aynı akşam dolaşırken ölü saksağan buldu.

Tüm bunlara rağmen hala bizi dikkate alan bir kurum bulamıyoruz. Lütfen kampanyayı daha çok paylaşalım.

Teşekkürler...

Keep fighting for people power!

I'll power Change with $5 monthlyPayment method

Discussion

Please enter a comment.

We were unable to post your comment. Please try again.