Türkiye'ye kenevir lazım

0 haben unterschrieben. Nächstes Ziel: 100.

Türkiye'ye kenevir lazım bu konu hakkında Türkiye 20 Sene geride kalmış bir ülkedir. Genç çocuklarımız dışarıdan torbacıdan ısrarlarına alırken torbacılar daha çok para yapabilmesi için doğal esrarın içine kimyasal madde karıştırıp veya gençleri kokaini hap uyuşturucuya almasını önerir. Bunun yüzünden maalesef bütün genç kardeşlerimiz kimyasal uyuşturucu Bağımlı olmuş.

Artık yeni bir zamanda karşılaşmamız lazım ayağımızı dünyaya uyu durmamız lazım Çünkü keneviri en az ilaç olarak yasal yapabiliriz. Bugün İnternete baksak dişi ve erkek kefiri bir ton hastalığa çok iyi gelir depresan olsun epilepsi olsun kanser olsun ve birçok başka hastalığa çok iyi geliyor.

Eğer Sigara ve alkol vücudumuza sağlığımıza zararlıysa ve biz buna kendimiz karar verebiliyor Sak alalım mı almayalım mı diye aynısını istiyorum ki kenevirde de bunu kendimiz karar vermemize iznimiz olsun. 18 yaşından aşağıdaki olan çocuklara aynı alkol ve sigara gibi yasak olması gerekiyor. Eğer bir ülke halkının sağlığına o kadar çok bakıyorsa ilk önce alkol ve sigarayı kaldırması lazım.

Kenevir benim hayatımı kurtardı artık ilaç olarak İnşallah başka bir şeye ihtiyacım olmaz.

Arkadaşlar bu yazdıklarımı paylaşın Bu siteyi bu linki paylaşın ve Katılmanızı da istiyorum atın imzanızı ne kadar çok olursak o kadar başarılı oluruz Türkiye bunu görsün ki ne kadar insan kenevir Türkiye'de istiyor En azından ilaç olarak.