0 людей подписали. Следующая цель: 500

"Harvey Beaks" - a great children's animation, created by Carl Harvey Greenblatt for the television channel "Nickelodeon". The main characters are fabulous inhabitants of the forest, and first of all the animated series tells about children. In addition to the beautiful picture, fabulous and pleasant atmosphere, interesting and memorable characters, as well as good and funny stories, the animated series has a deeper component. He tells us about the importance of such small, but important things for life, like kindness, honesty, friendship, mutual assistance and compassion, which we often forget. Throughout the animated series, we see how children spend their free time, have fun and play, and at the same time, face simple, for an adult person, but new to children, situations and problems, difficulties and experiences, they teach and know the world , gradually becoming more mature. Also, children teach us simple, kind and bright things, which often disappear from adulthood. The animated series evokes a sense of nostalgia for those times when we were still children ourselves, those warm and warming feelings of the soul, makes us remember the time when everything was easier. Almost every series is filled with meaning and morality, and adults they will also be interesting. Harvey Beaks is a cartoon that just warms the heart. But, it was unfairly closed due to the fact that President Nickelodeon Cyma Zarghami had a personal dislike for the animated series. Because of what Carl Greenblatt was forced to come up with a finale for the second season. Greenblatt was originally planned for four seasons, and he already had the outlines of the plot. The situation seemed hopeless, but a few days ago Cyma Zargami resigned, and now the animated series has a chance to exist again. We just need to show that we still want the series to continue, and we care about the cartoon. And that's why "Nickelodeon" should reconsider its decision, if only because "Harvey Beaks" was closed very despicably and unfairly. Let the animated series be appreciated by the audience, not by influential people!

"Харви Бикс" - великолепный детский мультсериал, созданный Корлом Харви Гринблаттом для телеканала «Nickelodeon». Главными героями являются сказочные обитатели леса, и в первую очередь мультсериал повествует о детях. Помимо красивой картинки, сказочной и приятной атмосферы, интересных и запоминающихся персонажей, а так же добрых и забавных историй, мультсериал имеет более глубокую составляющую. Он рассказывает нам о важности таких маленьких, но таких значимых для жизни вещей, как доброта, честность, дружба, взаимопомощь и сострадание, о которых мы часто забываем. На протяжении всего мультсериала, мы видим, как дети проводят свободное время, веселятся и играют, и в то же время, сталкиваются с простыми, для взрослого человека, но новыми для детей, ситуациями и проблемами, трудностями и переживаниями, они учатся и познают мир, постепенно становясь взрослее. Так же, дети учат нас простым, добрым и светлым вещам, о которые часто исчезают из взрослой жизни. Мультсериал пробуждает чувство ностальгии по тем временам, когда мы все ещё сами были детьми, те самые тёплые и согревающие душу чувства, заставляет вспоминать о времени, когда всё было проще. Почти каждая серия наполнена смыслом и моралью, и взрослым они будут так же интересны. Харви Бикс - это мультфильм, который просто согревает сердце. Но, он был несправедливо закрыт по причине того, что президент Nickelodeon Сайма Заргами испытывала к мультсериалу личную неприязнь. Из-за чего Карл Гринблатт был вынужден придумать концовку уже для второго сезона. Изначально Гринблатт планировал четыре сезона, и у него уже имелись наброски сюжета. Ситуация казалась безнадёжной, но несколько дней назад Сайма Заргами подала в отставку, и теперь у мультсериала снова появился шанс на существование. Нам лишь нужно показать, что мы всё ещё хотим продолжения, и мультфильм нам не безразличен. И именно по этому «Nickelodeon» должен пересмотреть своё решение, хотя бы потому, что закрыт мультсериал был крайне подло и несправедливо. Пусть его, как и положено, оценивают зрители, а не высокопоставленные лица!

Cегодня Даниил рассчитывает на вас

Даниил Матренов нуждается в вашей помощи с петицией «Rescue the animated series "Harvey Beaks" from closing! He deserves to continue!». Даниил и 486 участников этой кампании рассчитывают на вас сегодня.