Cerem redenumirea str. LUNCA BÂCULUI în str. DORIN CHIRTOACĂ

0 людей подписали. Следующая цель: 200

CE? - Primarul suspendat a mun. Chișinău, Dorin Chirtoacă și-a aniversat recent ziua de naștere, fapt care a motivat un grup de tineri să inițieze această petiție pentru a redenumi str. Lunca Bâcului (strada pe care se află Stația de Epurare a.k.a. очистные) în str. Dorin Chirtoacă.

CUM? - Intenționăm să colectăm 5000 de semnături on-line pentru a redirecționa ulterior inițiativa - Consiliului Municipal Chișinău care va vota pro/contra acestei inițiative. Discuțiile cu fracțiunile din CMC sunt asumate de inițiatori.

DE CE? - De fiecare dată când orașul va mai fi îmblânzit de mirosurile stației de epurare, să zicem cu mândrie că ”pute de la Dorin Chirtoacă”, ori, Stația de Epurare este un proiect eșuat a Primăriei conduse de Dorin Chirtoacă în ultimii 10 ani. În fiecare alegeri, Dorin Chirtoacă promitea rezolvarea problemei (dorinprimar.md) și nu reușea, iar, locuitorii din zonă rămân cu acelaș miros până acum.

P.S - Inițiatorul petiției este Președintele de onoarea a ”Orașul Meu”, Adrian Pleșca alături de un grup de cetățeni;
P.P.S. - Această inițiativă este un trolling virtual care intenționează să devină un proiect real și trebuie tratat ca atare!

Cегодня Adrian рассчитывает на вас

Adrian Plesca нуждается в вашей помощи с петицией «Consiliul Municipal Chisinau: Cerem redenumirea str. LUNCA BÂCULUI în str. DORIN CHIRTOACĂ». Adrian и 196 участников этой кампании рассчитывают на вас сегодня.