

SEVGİLİ "ÖYKÜ ARİN'E UMUT OL" DOSTLARINA VE KAMUOYUNA DUYURUMUZDUR
2018 Kasım’ın da başlayan Öykü Arin’in JMML ile mücadelesini hepiniz biliyorsunuz. Nisan ayında anne Eylem Şen Yazıcı’dan yapılan ilik nakli başarısız olunca, Mayıs ayında baba Çağdaş Yazıcı’dan ikinci ilik nakli gerçekleştirildi.
Geldiğimiz son durum itibarıyla, baba Çağdaş Yazıcı’dan yapılan nakil sürecinde, Öykü Arin’e bugün yapılan tahlillerde kimerizm sonucu %98,5 olarak gerçekleştiğini öğrendik. Ancak, anneden yapılan nakil sürecinde de bu oran %98 olarak gerçekleşmiş olmasına rağmen daha sonra düşmüştü. Bu yüzden önümüzde naklin başarılı olup olmadığının belli olacağı zor bir süreç var.
Dolayısıyla Öykü Arin’in son durumu hakkında şu an kesin bilgi veremiyoruz. Öykü Arin’in tahlil sonuçları 24 Haziran Pazartesi günü netlik kazanacak, sonuçları doktoru ve ailesi tarafından düzenlenecek olan basın toplantısı ile kamuoyuna duyurulacaktır.
Tahlil sonuçları ne olursa olsun hem Öykü Arin hem de tüm lösemi hastalarına umut olmak için çıktığımız bu yolda “Öykü Arin’e ve Tüm Lösemililere Umut Ol” kampanyamız aynı umut ve hızla devam edecektir.
DESTEK VE DAYANIŞMANIZ İÇİN SONSUZ TEŞEKKÜRLER…
ÖYKÜ ARİN’E UMUT OL GÖNÜLLÜLERİ