Appeal to MMA and UFC: suspend all matches in Russia Отмена всех соревнований MMA и UFC

0 людей подписали. Следующая цель: 1 000

Murad Amriev, the world mixed martial arts champion, has been illegally detained and handed over to Chechen forces, which are pursuing a blood feud against Murad's brother. Murad Amriev's life is in imminent danger. He and his family need our help. Please add your voice to ours in asserting solidarity with people whose lives are at risk in Putin's Russia.

Mixed martial arts (MMA) is a popular sport in Russia and in Chechnya. Putin and Kadyrov regularly attend these contests, which are also well-loved by ordinary Russians. This is a decisive opportunity to stand up for what really matters. These self-appointed "masters of the universe" must not be allowed to enjoy their 'entertainment' while trampling the rights of Murad and others like him to a fair trial.

Чемпион мира в смешанных единоборствах (ММА) Мурад Амриев был незаконно задержан и передан чеченским силовикам, которые имеют в отношении его брата "кровную" месть. Его жизни грозит смертельная опасность. Мы все должны поддержать Мурада Амриева и его семью. Мы все должны объединиться и показать свою солидарность с теми, кому угрожает опасность в путинской России.

В России и в Чечне очень любят проводить соревнования по боям без правил. На эти бои ходят и Путин, и Кадыров. Я понимаю, то и простые россияне тоже ходят на эти бои. Но мы должны определиться, что для нас важнее - игрушки для этих "вершителей судеб" или Россия, в которой у каждого будет право на судебную защиту.

Cегодня Павел рассчитывает на вас

Павел Суляндзига нуждается в вашей поддержке петиции «"Appeal to MMA and UFC: suspend all matches in Russia" MMA and UFC: Отмена всех соревнований MMA и UFC на территории России». Павел и 701 участник этой кампании рассчитывают на вас сегодня.