Петиция закрыта

Евровидение 2017. Національний відбір.

Эта петиция собрала 508 подписантов

Уже закінчився Національний відбір на Євробачення 2017, але немає на Україні глядача , якого б не обурили оцінки суддів , як і в півфіналах, так і в фіналі відбору. Якщо Костянтин Меладзе і Андрій Данилко справді аргументовано виставляли свої оцінки і суперечностей з глядачами у них не було, то Джамала виставляла бали згідно "власних" вподобань, не наводила адекватних аргументів чи причин, ніколи повноцінно не висловлювала власну думку. Саме тому закрадаються підозри про нечесне голосування суддів (зокрема Джамали, яка проявляла лише суб'єктивну точку зору).
Тому я пропоную змусити організаційний комітет анулювати оцінки Джамали і переглянути результати , таким чином визначивши справжнього переможця.

Cегодня Олександр рассчитывает на вас

Олександр Масловський нуждается в вашей помощи с петицией «Організаційний комітет ПКЄ-2017: Евровидение 2017. Національний відбір.». Олександр и 507 участников этой кампании рассчитывают на вас сегодня.