Музей сталінскіх рэпрэсій, а не кабак!

0 людей подписали. Следующая цель: 5 000

Мы, грамадзяне Рэспублікі Беларусь, абураныя чарговым наступам на Курапаты праз спробу адкрыцця 1.06.2018г. аб'екта прыдарожнага сэрвіса "Поедем поедим" на базе забаўляльнага комплекса з былой назвай "бульбаш-хол".

Мы патрабуем ад сёняшніх уладаў тэрмінова скасаваць усе дазволы на існаванне гэтай рэстарацыі, якія з'яўляюцца незаконнымі з самага пачатку будаўніцтва і пакінуць ахоўныя зоны (у тым ліку зоны рэгуляванай  забудовы) для патрэб мемарыяла першай катэгорыі  міжнароднай значнасці, якімі  з'яўляюцца Курапаты ,месца згубы ахвяраў сталінскага тэрору.

Мы патрабуем ад сённяшніх уладаў на базе пабудаванага комплекса  адкрыцця музея ахвяраў сталінскіх рэпрэсій а не кабака.

Мы патрабуем спыніць здзекі над памяццю закатаваных ахвяраў сталінскага тэрору, патрабуем паважлівага стаўлення да памяці рэпрэсаваных.

Cегодня Камітэт уратавання мемарыяла Курапаты рассчитывает на вас

Камітэт уратавання мемарыяла Курапаты нуждается в вашей поддержке петиции «Не кабак, а музей сталінскіх рэпрэсій». Камітэт уратавання мемарыяла Курапаты и 3 722 участника этой кампании рассчитывают на вас сегодня.