Звільнити керівництво аеропорту "Бориспіль"

0 людей подписали. Следующая цель: 1 000

"Договір із Ryanair можна підписати іншим шляхом – прибравши директора. Будь ласка, я готовий. Підписувати, не домовившись щодо цих пунктів, я не збираюся", – прокоментував Павло Рябікін, генеральний директор аеропорту "Бориспіль" на прес-конференції.

Давайте допоможемо людині піти!

Українське товариство економічних свобод виступає за відставку менеджменту аеропорту Бориспіль! Купка олігархів не має права вирішувати куди і як подорожувати українцям!

Дешеві польоти - це не тільки питання грошей. Це більше питання свободи. Ми вміємо її відстоювати, тож давайте вкотре зробимо це!

Кабінет Міністрів України нещодавно призначив директора нашого державного аеропорту і може його звільнити. Натомість можна призначити директора, який не проти свободи пересування українців.

Який сенс мати в державній власності аеропорт, якщо не можна його використовувати для здешевлення польотів і посилення конкуренції?

Це стосується кожного з нас! Вимагаємо дешеві перельоти для українців!

Передумова:

10 липня ірландська авіакомпанія-лоукостер Ryanair скасувала запланований вихід на український ринок.

Це сталося після того, як аеропорт "Бориспіль" не виконав угоду, досягнуту в Міністерстві інфраструктури з посадовими особами аеропорту та паном Рябікіним у березні цього року.

Аеропорт "Бориспіль" став на сторону авіакомпаній з високими тарифами, включно з "Міжнародні авіалінії України", і позбавив українських пасажирів доступу до дешевих авіаквитків. В результаті, Ryanair скасували 4 нових київських маршрути та 7 нових львівських маршрутів, що призведе до втрати більше 500 000 пасажирів і 400 робочих місць.

Це саме той випадок, коли Міністерство Інфраструктури робить усе можливе для створення комфортного та дешевого перельоту в Україні, а "державний" аеропорт Бориспіль відверто бреше заради відсутності конкуренції на ринку.

Долучайтеся до петиції за відставку менеджменту аеропорту "Бориспіль" та залучіть друзів.

Cегодня Українське товариство економічних свобод рассчитывает на вас

Українське товариство економічних свобод нуждается в вашей помощи с петицией «Кабінет Міністрів України: Відставка керівництва аеропорту "Бориспіль"». Українське товариство економічних свобод и 688 участников этой кампании рассчитывают на вас сегодня.