Запровадити присвячену Україні Emoji на платформах Apple, Android, Meta and Twitter

0 людей подписали. Следующая цель: 15 000
Когда эта петиция соберет 15 000 подписей, она вероятнее всего станет одной из наиболее подписываемых на Change.org на данный момент!
Анастасія Бондар создал(а) эту петицию

UA / EN

Різними голосами, мовами, думками та емоціями сьогодні звучить весь світ на підтримку України! Збираємо підписи заради посилення емоційної підтримки України у всіх месенжерах і соціальних мережах та розповсюдження Українського прагнення до миру!

Закликаємо підтримати Україну в боротьбі за свій суверенітет та додати Українські Emoji до Apple, Android, Meta, Twitter на підтримку нашої держави та об‘єднання всіх країн світу навколо незламності Українського народу!

За статистикою, смайли як метод комунікації нині використовують понад 90% онлайн-користувачів. Сьогодні гідністю та самовідданістю українців у боротьбі з російськими окупантами захоплюється увесь світ. Тож поява українських емодзі на фоні безпрецедентної світової підтримки України допоможе ще більше згуртувати міжнародну спільноту навколо незламності українського народу.

0 людей подписали. Следующая цель: 15 000