Граждане Таджикистана против повышения цен на интернет и мобильную связь

0 людей подписали. Следующая цель: 1 000


Паёми расмӣ ба Асосгузори сулҳу ваҳдати миллӣ, Пешвои миллат, Президенти Ҷумҳурии Тоҷикистон, мӯҳтарам, Эмомалӣ Рахмон.

Мо фаъолони ҷомеа ва дар умум халқи ҷумҳуриамон аз Шумо хоҳиш менамоем масъалаи ташвишовари болобарии нархи хизматрасонии интернет ва алоқаи мобилиро, ки бо амри Хадамоти инҳисорӣ аз санаи 27-уми марти соли 2019 кувваи қонунӣ пайдо мекунад, дида бароед. 

Интернет имрӯзҳо қисми ҷудонашавандаи ҳаёти муосир ва воситаи асосии муошират бо наздикону пайвандон мебошад. 

Ҳамаи мо аз буҳрони иқтисодӣ хабардор ҳастем ва медонем, ки кишварамон дар қатори дигар мамлакатҳо давраи вазнинро паси сар карда истодааст.

Мо омодаем нархномаҳои куниниро пардохт намоем.

Агар дар шароити имрӯз поён бурдани нархи хизматрасонии интернет ва алоқаи мобилӣ имконнопазир бошад, онро лоақал баланд накунанд.

Президенти мӯҳтарам, ҳамаи мо чун аҷдодони гузашта оилаҳои калон дорем, бинобар ин нархномаҳои пешниҳодшуда ба мо мушкилиҳои нави молиявиро пеш меорад. 

Мо шаҳрвандоне, ки зери ин паём имзо гузоштем ватандорони аслии кишварамон ҳастем ва аз Шумо эҳтиромона хоҳиш дорем, ки паёми моро аз назар холӣ намегузоред. 

Мо дар симои Шумо Пешво ва ҳимоятгари хешро мебинем.

Шаҳрвандони Тоҷикистон

 

Русская версия

 

 


Официальное обращение к Президенту Республики Таджикистан лидеру нации, основателю мира и единства в стране, Уважаемому Эмомали Рахмону.

 


Мы,  гражданские активисты и в целом народ нашей Республики, просим Вас, рассмотреть вопрос с возмутительным заявлением Антимонопольной службы, по поводу повышения цен на интернет-услуги и мобильную связь, которые вступают в силу с 27 марта 2019 года. Интернет - неотъемлемая часть современной жизни и средство коммуникационного общения с родными и близкими, которые находятся не в стране. Мы знаем об экономическом кризисе и что наша страна наряду с другими, переживает не лучшие времена. Мы согласны платить то, что сейчас есть. Если не получается снизить цены на услуги мобильной связи и интернета, то хотя бы,  их не надо повышать. Мы рассчитываем исключительно на Вас, как на нашу последнюю и самую высшую инстанцию. 

 


Уважаемый господин Президент. У нас у всех семьи, и как принято в нашей культуре, многочисленные. Нам финансово очень трудно придётся с такими ценами. Мы,  нижеподписавшиеся граждане, патриоты своей Родины, просим Вас не оставлять нашу петицию без внимания. Мы считаем Вас своим избранником, нашим лидером и защитником.

 


Граждане Таджикистана