Петиция закрыта
Направлено: Верховна рада України

Ми проти перейменування на Інгульск!

Містяни хочуть вирішувати як назвати місто - самостійно.

Багато хто вважає свое місто рідним та не може не погодитися із тим, що нічого не зробив для міста, що постійно бруднить своє місто, кидає недопалки повз урни, відпочиває і алкоголем на набережній міста, скидає бруд до природоохоронних зон. Мало хто в місті, насправді, займається весняними прибираннями, мало кого хвилює екологічна ситуація у водах головної річки міста, але кожен другий вважає, що має право вирішувати як називати місто, хоча сам нічого для цього міста не зробив, тому ми просимо просто перейменувати місто на Сміттєбург.

Ми проти перейменування міста на Інгульск!

Эта петиция была доставлена:
  • Верховна рада України

Олександр Ромашко с одной лишь подписью создал(а) эту петицию, которую на данный момент уже поддержали 267 людей. Создайте вашу петицию для того, чтобы добиться важных для вас перемен.

Cегодня Олександр рассчитывает на вас

Олександр Ромашко нуждается в вашей помощи с петицией «Верховна Рада України: Ми проти перейменування на Інгульск!». Олександр и 266 участников этой кампании рассчитывают на вас сегодня.