UN and EU: Russian Regional Administraitеrs are Stray's killers
  • Petitioning Unaited Nations

This petition will be delivered to:

Unaited Nations
President of EU Comission Jose Manuel Barroso. 1049 Brussels, Belgium
EU

UN and EU: Russian Regional Administraitеrs are Stray's killers

1. Vladimir Tarlo
    2. Petition by

Vladimir Tarlo

Toronto, Canada

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10200522057408388&set=a.1245877561512.36592.1666614679&type=1&theater    For a long period of time Vladimir Artsybashev was the head of the housing Department and the Communal Services of Rostov-on-Don . But he was fired from that position because of the criminal proceeding, connected to his common-law-wife N.Erkenova, who had a senior position in the same system. She was charged in given the big bribery and criminal financial activity. During the investigation Artsybashev paid bribery to the Police officer in prison to visit his wife and later was charged for criminal behaviour. However later he was appointed to be in charge of Holding connected of Housing Department and at the same time he owned that Holding and that was the conflict of interests. There was a lot of fraudulent activity during the time , he was the head of that Holding and lot of people's money was stolen. Mr. Artsybashev was appointed to be the Deputy of Mayor of Rostov, that was done

because Mr.Artsybashev helped Mr.Chernyshov to become a Mayor of Rostov. Organisation TS.B.J.-shelter, which is managed by A Sorokina is also under the supervision of Mr.Artsybashev. Her husband A Sorokin ,in reality is the owner of the death-company, named " Basya", but formally, the driver of A. Sorokin is the manager of this bloody company. The dogs are caught and killed in barbaric ways including deadly beatings by sticks, steal objects, spades and shootings with curare. The number of caught and killed animal is fake. It is done , in order to pocket the money that had to be used for catching of animals, medical care and treatment. Even one third of the budget of this " death-camp" is not used , as it is supposed to be. The corrupted deputy of Mayor Vladimir Artsybashev supports and encourage this bloody business and allows the crooks Sorokins to enrich themselves on the account of numerous of barbarically killed animals and animal services, not of course forgetting himself.https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10200339451643358&set=a.3619390337848.148611.1666614679&type=1&theater

В течение многих лет Владимир Арцибашев управлял Ростовским ЖКХ и  холдингом , которым владел также. За время его правления совершалось много мошеннических финансовых операций, в результате которых пострадало масса жителей Ростова. Гражданская жена Арцибашева Надежда Еркенова занимала также большой пост в этой системе и была осуждена за криминальную деятельность. Против Арцибашева в тот период было также возбуждено уголовное дело в свяэи с тем, что он, дав взятку полицескому охраннику,проник в помещении , где содержалась под аррестом и следствием его гражданская жена Надежда Еркенова. Выкрутившись из водоворота проблем Арцибашев был назначен заместителем Мэра Ростова по ЖКХ за прошлые заслуги в помощи Чернышову стать мэром. Ростовским ЦБЖ руководит А.Сорокина и её муж А,Сорокин является фактическим владельцем компании "Бася", занимающейся отловом животных. Подставным директором " Бася " является обычный водитель машины компании варварских убийц бездомных животных. Убийцы-ловцы под руководством Сорокина забивают собак насмерть палками , лопатами и отстреливают, используя неконтролиремые дозы кураров, после чего животные мучительно агонизируют. В ЦБЖ практически все животные , включая принесенных, уничтожаются и регистрация поступивших и убитых животных фальсифицируется с целью положить как можно денег в карманы руководства ЦБЖ, "Баси" и сделать " откат " руководству ЖКХ и главному куратору Арцибашеву. Часть бюджета, также выделенная на лечение, заботу , содержание и питание животных изчезает в больших карманах мошенников ЦБЖ и " Бася". Животных невозможно практически получить на адаптацию, так как за каждое убитое животное хорошо платят. Руководство ЦБЖ искажает действительность и обманывает представителей благотворительного фонда "Лапки Друга", которые проводят бесплатную стерилизацию животных. Народные деньги большим потоком уплывают в карманы коррумпированных государственных мошенников.Вместо того, чтобы создавать правила и законы по предотвращению появления бродячих животных, создавать приюты с гуманными сотрудниками, Коррумпированный Заместитель Мэра Ростова Владимир Арцибашев и его покровители, поддерживая кровавую вакханалию , грабят свой собственный народ,проводя политику геноцида по отношению к нашим лучшим друзьям, обвиняя во всём невинных животных, оказавшихся на улице по вине людей и коррумпированных чиновников.

To:
Unaited Nations
EU, President of EU Comission Jose Manuel Barroso. 1049 Brussels, Belgium
Stop criminalisation of regional Russian Administrations

Sincerely,
[Your name]

Recent signatures

1. Reached 3,000 signatures

Supporters

Reasons for signing

• sylvie auger TROIS-RIVIèRES, CANADA
      • 28 days ago

Pétition : merci de parler pour eux et de partager.

• Praesens Absens ROTTERDAM, NETHERLANDS
      • 29 days ago

h

• greta toman OSTRAVA, CZECH REPUBLIC
      • 3 months ago

CULTURE OF A NATION differs from how people behave IN ANIMALS !!!!!!!!!!!

• Anna Charlton LILYDALE, AUSTRALIA
      • 5 months ago

bastards

• Petra Dindinger NULES (CASTELLóN), SPAIN
      • 5 months ago

Antes castrar que matar

REPORT THIS COMMENT:

Develop your own tools to win.

Use the Change.org API to develop your own organizing tools. Find out how to get started.