TBMM, BAŞBAKANLIK: Hayvan haklarını korumak adına, ayrı bir bakanlık kurulsun.
  • Petitioned sn. Ayse Nur BAHCEKAPILI

This petition was delivered to:

sn. Ayse Nur BAHCEKAPILI
Sn. Suleyman Sencer AYATA
Sn. Ali BABACAN
Sn. Gulsun BILGEHAN
Sn. Mustafa ERDEM
Sn. Levent GÖK
Sn. Ulker GUZEL
Sn. Zelkif KAZDAL
Sn. Aylin NAZLIAKA
Sn. Tülay SELAMOGLU
Sn. Sabahat AKKIRAY
Sn. Aydın AYAYDIN
Sn. Egemen BAGIS
Sn. Huseyin BURGE
Sn. Osman Oktay EKSI
Sn. Yalçın AKDOGAN
Sn. Cemil CICEK
Sn. neziroglu@tbmm.gov.tr

TBMM, BAŞBAKANLIK: Hayvan haklarını korumak adına, ayrı bir bakanlık kurulsun.

1. osman pepe
    2. Petition by

osman pepe

istanbul, Turkey

Bizler gibi yasamaya hakki olan zavallı, masum canlıların korunmasına daha özen gösterilmesi ve her milletvekilinin kendi ili ne , kendi adını taşıyan barınak açmasını talep ediyorum destek ve paylasimlarinizi bekliyorum.

"Artık insanlığı hayvanlarda görüyoruz" Lütfen bu sözü iyi düşünün. Hiçbir çıkarı ve kârı olmadan, karşılıksız olarak size sevgisini sunan, elinde size karşı verebileceği en güzel ve elinden gelen tek şeyin yalamak, korumak, kollamak olan masum, garip, zavallı canlıların buna karşın işkence gördüklerini, aç kaldıklarını, zevkine öldürüldüklerini bilin artık! Bilin artık dertlerini size konuşarak ifade edemeyeceklerini. Hoş, öyle olsa da yine de size dert yanmayacak kadar alçak gönüllü olduklarını bilin…

. . .

Şimdi yukarıdaki kampanyaya gelecek olursak. Bunu istiyoruz, neden?

Çünkü kimsenin yok sayamayacağı bir gerçek var ki; o da bu dünyanın sadece biz insanlara ait olmadığıdır.O canlılar saf,temiz,acıdan ve kötülükten haberleri yok,garipler,masumlar ve bize muhtaçlar. Eminim birgun onların bu karşılıksız ve içten sevgilerine çok muhtaç kalacağız. Ve biz vicdan sahibi insanlar "yaratılanı sevmişizdir yaratandan ötürü".

Peki, madem öyle ;

1. Bilinçli ve eğitimli insanların görev aldığı, nöbetçi veterinerlerin bulunduğu hijyenik barınaklarda misafir etmiyoruz.

2. 113 diye bir numaranın olduğu. Yolda kaza geçirmiş bir dostu. En yakın barınaktaki dostlara ait bir ambulansla alınıp, o güzel barınakta ki nöbetçi veteriner tarafından tedavi edilse ve barınakta misafir olarak mutlu huzurlu olsa.

3. Sokak hayvanlarına yardım amaçlı kampanyalar yürütse, okullarda eğitim verse, hayvansever ve bilinçli insanlar yetişmesine destek olsa.

4. Hayvan ticaretinin önüne geçse ve hayvan sahiplenmek isteyenler en yakında ki mis, hijyenik, barınaklardan tedarik etse ve imkanı oluyorsa oradaki minik dostlara bağışta bulunsa.

Ve başka neler neler. Bunları yapmak çok mu zor.

İşte burada biz devreye gireceğiz.. Bunların olabilmesi için sadece ama sadece hayvanlarla ilgilenen bir bakanlığın kurulması ,o masum canlılara daha da özen gösterilmesi şart... ARTIK ISKENCE GORMUS, DERISI KALKMIS,  YARASI KANAMIS BIR HAYVANIN BIZE YINE SEVGISINI SUNMASI KARSISINDA EZIKLIK DUYMAK ISTEMIYORSAK. LUTFEN DESTEK OLUN VE LUTFEN AMA LUTFEN BUNU DIGER VICDAN SAHIPLERI ILE PAYLASIN.

SIMDIDEN TESEKKURLER

NOT:75 MILYONU YAZMAMIN NEDENI.BU ULKEDE 75 MILYON VICDANIN OLDUGUNA INANDIGIM ICINDIR.

Recent signatures

1. Reached 2,500 signatures

Supporters

Reasons for signing

• Gazi Coplu ZAANDAM, NETHERLANDS
      • 5 months ago

Benim icin her canli cok degerli doga cok degerli Cenabi ALLAHIN Yarattigi hersey cok degerli iskence yapan zalimler cezasini ceksin

• pınar kutlu İSTANBUL, TURKEY
      • 5 months ago

hayvanların yaşam haklarına saygı gösterilmesini ve işkence yapanların hapis cezasıyla yargılanmalarını istediğim için

• dilan turan ÇORUM, TURKEY
      • 5 months ago

hayvanları seviyorum onların hakkının korunmasını istiyorum

• Aslı Arslankeçecioğlu İSTANBUL, TURKEY
      • 5 months ago

VİCDANSIZLIĞI VİCDANSIZLIKLA SUÇLAYACAKSIN AF YOK.

• mihran kambarizoğlu İSTANBUL, TURKEY
      • 5 months ago

Hayvan haklarına önem veren bir toplum insan haklarına illa önem verir.

REPORT THIS COMMENT:

Develop your own tools to win.

Use the Change.org API to develop your own organizing tools. Find out how to get started.