Josep Antoni Duran Lleida (Unió Democràtica de Catalunya): Signa perquè en Duran Lleida dimiteixi pel cas Pallerols
 • Petitioned Josep Antoni Duran Lleida

This petition was delivered to:

Unió Democràtica de Catalunya
Josep Antoni Duran Lleida
Unió Democràtica de Catalunya

Josep Antoni Duran Lleida (Unió Democràtica de Catalunya): Signa perquè en Duran Lleida dimiteixi pel cas Pallerols

  1. Petition by

   Pirates de Catalunya

Versión en castellano más abajo.

[CAT]

Josep Antoni Duran Lleida va dir en declaracions a la Cadena SER a l'any 2000 ( http://ccaa.elpais.com/ccaa/2013/01/09/catalunya/1357686794_615810.html ) que dimitiria si es confirmava la financiació il·legal del seu partit en referència al cas Pallerols, delicte que Unió va reconèixer ahir dia 08/01/2013.

Després de negar que Unió hagués malversat diner públic, va declarar que renunciaria al seu càrrec si es demostrava el delicte.

Els quatre implicats al cas Pallerols són l'empresari Fidel Pallerols, Vicenç Gavaldà, ex-secretari d'Organització d'Unió, Santiago Vallvé i Lluís Gavaldà, ex-director general d'Ocupació.

Els acusats han reconegut el delicte. Es van desviar diners de la Unió Europea destinats a formació per a aturats a les arques d'Unió Democràtica de Catalunya, quan dirigien la Conselleria de Treball de la Generalitat de Catalunya ( http://www.ara.cat/politica/Pacte-dindemnitzacio-evitar-judici-Pallerols_0_843515811.html ).

Gràcies al reconeixement del delicte i al pagament d'una part dels diners dels que es van apropiar de forma indeguda, s'ha pactat rebaixar les penes als acusats de forma que cap d'ells haurà d'ingressar a la presó, ja que no tenen antecedents penals.

És enormement indignant que a un país democràtic es robin diners públics amb tal impunitat, que no s'hagi obligat als culpables a retornar de forma íntegra el que van robar i que a més a més hagin eludit la presó.

Demana a Josep Antoni Duran Lleida que sigui conseqüent amb les seves afirmacions i presenti la seva dimissió de forma immediata!

---------------

[CAST]

Josep Antoni Duran Lleida dijo en declaraciones a la Cadena SER en el año 2000 ( http://ccaa.elpais.com/ccaa/2013/01/09/catalunya/1357686794_615810.html ) que dimitiría si se confirmaba la financiación ilegal de su partido en referencia al caso Pallerols, delito que Unió reconoció ayer día 08/01/2013.

Tras negar tajantemente que Unió hubiera malversado fondos, declaró que renunciaría a su cargo si se demostraba el delito.

Los cuatro implicados en el caso Pallerols son el empresario Fidel Pallerols, Vicenç Gavaldà, exsecretario de Organitzación de Unió, Santiago Vallvé y Lluís Gavaldà, exdirector general de Ocupación.

Los acusados han reconocido el delito. Se desviaron fondos de la Unión Europea destinados a formación para desempleados a las arcas de Unió Democràtica de Catalunya, mientras estos dirigían la Consellería de Treball de la Generalitat de Catalunya ( http://www.ara.cat/politica/Pacte-dindemnitzacio-evitar-judici-Pallerols_0_843515811.html ).

Gracias al reconocimiento del delito y al desembolso de una parte del dinero del que se apropiaron de forma indebida, se ha pactado rebajar las penas a los acusados de tal forma que ninguno tendrá que ingresar en prisión al no tener antecedentes penales.

Es sumamente indignante que en un país democrático se robe dinero público con tal impunidad, que no se haya obligado a los culpables a devolver lo robado de forma íntegra y que además hayan eludido ir a prisión.

¡Pide a Josep Antoni Duran Lleida que sea consecuente con sus afirmaciones y presente su dimisión de forma inmediata!

Recent signatures

  News

  1. Reached 1,500 signatures

  Supporters

  Reasons for signing

   • 6 months ago

   por que es indecente apropiarse de un dinero que no les pertenece mientras el pueblo soporata los recortes, las privatizaciones de la sanidad y la venta a la baja del patrimonio.

   REPORT THIS COMMENT:
   • over 1 year ago

   No només pel cas Pallerols, també per ser el traïdor número 1 de la nació catalana. Que s'en vagi a viure a Madrid, compartint pis amb la Chacón, i que es mengin amb molt de gust el plat de llenties que els hi han promès per vendre a Catalunya.

   REPORT THIS COMMENT:
  • Ferran Tor MONTGAT, SPAIN
   • over 1 year ago

   Visca Catalunya lliure de xorissos i botiflers!

   REPORT THIS COMMENT:
   • over 1 year ago

   Perquè s'ha de ser conseqüent i perquè Duran és una nosa pel procés democràtic sobre el dret a decidir que Catalunya ha endegat.

   REPORT THIS COMMENT:
  • cristina beleña CERDANYOLA DEL VALLéS, SPAIN
   • over 1 year ago

   Para empezar a condenar la corrupción política cada vez más extendida en el pais y que se materialicen en responsabilidades

   REPORT THIS COMMENT:

  Develop your own tools to win.

  Use the Change.org API to develop your own organizing tools. Find out how to get started.