General Russian Prosecutor and Chief Military Prosecutor: We demand for proper investigation and punishment of Military killers and those who covered their sadist crime.
  • Petitioning Yurii Y. Chaika

This petition will be delivered to:

125993, ГСП-3, Россия, Москва Ул Б.Дмитровка 15а
Yurii Y. Chaika
the same
Sergey Fridinskiy

1. Vladimir Tarlo
    2. Petition by

Toronto, Canada

THE MAIN KILLER IS YURI KALINICHENKO

7 September, in the city of Yekaterinburg in 32 military camp there was  a monstrous, cruel and cynical  crime. In military Brigade # 61423 the massive vandal killing of dogs was performed, presumably timed to the upcoming visit of the Russian Defense Minister. Such kind of sadistic killings take place here 2-3 times a year. The execution began at 3 p.m., with a screech of wounded and dying animals. The entire parade ground was stained with blood  of dogs! The wounded Friends of the people were leaving the bloody streams of hundreds of meters. Dogs were shot on Saturday, in broad daylight, right in front of the  the eyes of the people and children. The soldiers loaded all killed and injured dogs to the truck and took away.  There were a lot of  witnesses, some of whom were children! Several dogs have been killed and many seriously injured. For a long time the witnesses heard gunshots and squealing dogs. Local residents told that all these animals were absolutely peaceful creatures, kind and gentle  . The whole Platz from the Brigade headquarters to the control point was in blood . This sadistic Act is the shame for this military unit. It is known from reliable sources who had committed this crime. The crime was  committed by the Lieutenant Colonel  Yuri Kalinichenko who serves in the Brigade military unit No. 61423 32 military  town.  All of the dogs were very contact, kind and did  not disturb anybody. Local residents, living in a military part of town, had caught, sterilized, parked and took care about their homeless friends. Deputy Military Prosecutor Edward Absatarov  publically promised to investigate the crimes and to bring to justice those  who  were responsible for that crime.  But , the garrison military prosecutor's Office has sent a response to a criminal complaint stating that the facts were not confirmed and the identity of the persons who did it were really confirmed by witnesses Prosecutors apparently falsified the investigation process. It's a shame for the Russian army. Shame on   the Commander, Colonel Mordvichov and the shame for the Prosecutor's Office of the central military district and Ekaterinburg. Military management of that garrison and prosecution falsified and  covered the sadistic crimes. We ask for  proper investigation of this crime and  punishment of  the criminals and those who covered this crime.

7 сентября,в городе Екатеринбурге в 32 военном городке произошло чудовищное по своей жестокости и цинизму преступление. В войсковой части № 61423 был произведен массовый варварский очередной ( 2-3 раза в год ) отстрел собак,предположительно, приуроченный к предстоящему визиту министра обороны . В 15.00  началась экзекуция, сопровождающаяся душераздирающим визгом раненых и погибающих животных. Весь плац был  залит лужами крови! Раненые друзья человека из последних сил уносились от него, оставляя на прощание кровавые ручьи протяженностью в сотни метров...  Собак отстреливали в субботу, средь бела дня, прямо перед зданием общежитияна глазах людей и детей. Местные жители в ужасе! Очень много очевидцев, среди которых есть и дети!!!  Неизвестно точно сколько собак было убито и  тяжело ранено. Убитых и раненых собак вместе погрузили в машину и увезли. Очевидцы еще долгое время слышали выстрелы и визг собак, но уже за казармой.  Согласно отзывам жителей, данные животные были абсолютно мирными существами, добрыми и ласковыми...В крови был весь плац от штаба бригады до контрольного пункта. https://vk.com/id200287067#/id200287067?z=photo200287067_314269547/album200287067_00/rev http://www.channel4.ru/content/201309/09/118.dog.html http://vk.com/im?peers=2651085&sel=121129519#/im?peers=2651085&sel=121129519&z=photo200287067_314075130/wall200287067_260
Это садистский акт позор для этой воинской части. Известно из достоверных источников, кто совершил это преступление. Это преступление совершил начальник разведки бригады  подполковник Юрий Калиниченко , который служит в бригаде войсковой части № 61423 32 военного городка. Все собаки были очень контактными, добрыми и никому не мешали. Местные жители, живущие в военном городке, не раз отлавливали, стерилизовали и пристраивали своих бездомных друзей. Заместитель Военного прокурора гарнизона Эдуард Абсатаров публично обещал провести расследование этого преступления и отдать виновных под суд. Но вместо этого, военная прокуратура гарнизона прислала ответ на заявление о возбуждении уголовного дела в котором говорится, что факты не потвердились и лица производящие убийство не установлены, несмотря на имеющиеся свидетельства. Прокуратура явно фальсифицировала процесс расследования. Это позор для Российской Армии. Позор Командиру этой части полковнику Мордвичову и позор Прокуратуре Центрального военного округа и Екатеринбургского Гарнизона. Военное и правохранительное руководство этого гарнизона являются фальсификаторами и мошенниками покрывающими садистское преступление. Мы просим расcледовать по существу и наказать и преступников и тех, кто покрыл это преступление.

To:
Yurii Y. Chaika, 125993, ГСП-3, Россия, Москва Ул Б.Дмитровка 15а
Sergey Fridinskiy, the same

Sincerely,
[Your name]

Recent signatures

1. Позор гарнизонному прокурору Екатеринбурга. Юрию Ландаку.

Petition Organizer

Гарнизонный прокурор Екатеринбурга Юрий Ландак прислал вторичный ответ на моё заявление о наказании преступников. В первом овете он указал, что не было найдено лиц ответственных за убийство собак на территории военного городка. В Новом письме он придумал новое враньё и нашёл козла отпущения, некого лейтенента Козлова, стрелявшего в собак, якобы, с целью "самозащиты" от собаки , которая у него попросила кушать возле мусорника ( это он назвал нападением собаки ). Позор гарнизонной прокуратуре Екатеринбурга..

2. Reached 2,500 signatures
    3. Преступления в военном городке 32 Екатеринбурга довольно часто случаются

Petition Organizer

Этот военный городок и бригада известен своими негативными скандалами и преступлениями . Вот один из них также http://www.kommersant.ru/doc-rss/1412644

4. Reached 1,000 signatures
    5. Name of the main killer is found/

Petition Organizer

Finally found the name of the main killer of dogs in a military brigade of Ekaterinburg. The Chief of intelligence of the Brigade, Lt. Col. Yuri Kalinichenko. The "honorary Triggerman" is considered one of the best shooters "and intelligence chiefs motorized infantry brigades. Kalinichenko every year several times a year practicing in shooting stray animals and to those who are under the supervision of residents.

6. Организатор преступления и убийца подполковник бригады Юрий Калиниченко

Petition Organizer

Наконец установлено имя и фамилия убийцы собак в военном городке 32 Екатеринбурга. Это начальник разведки бригады подполковник Юрий Калиниченко. Этот "заслуженный убийца " считается одним из" лучших стрелков" и начальников разведки мотострелковых бригад. Он по нескольку раз в год ежегодно тренируется в стрельбе по бездомным животным и по тем, кто находится под контролем жителей. Спасибо моему родственнику -юристу Свердловской области, который нашёл работника из военной прокуратуры, открывшего ему эту тайну, которую гарнизонная прокуратура тщательно скрывала и врала народу , что не установлено кто стрелял в собак. Сама проукуратура в лице заместителя прокурора Здуарда Абсатарова настояла что бы Калиниченко написал объяснительную записку, что он не принимал участие в отстреле собак. Вот так врут и обманывают народ Армейские мошенники также. Полный беспредел везде

7. Reached 750 signatures
    8. Стало известно имя убийцы собак...

Petition Organizer

Благодаря одному честному работнику военной прокуратуры стало известно должность и имя главного организатора и убийцы собак на территории военного городка. Его имя будет опубликовано позже.
      Now, it is known for sure the identity of a person, who barbarically killed dogs. later, it will be posted.

9. Reached 500 signatures
    10. Information

Petition Organizer

From reliable sources, it was reported that the military prosecutor of the garrison in the city of Ekaterinburg Yuri landak received orders from high officials from the General Prosecutor's Office to hush up the crime

11. Reached 100 signatures

Supporters

Reasons for signing

• Mikhail Novikov SAINT-PETERSBURG, RUSSIA, DE
      • about 1 month ago

TORTURES OF ANIMALS OFFENDS THE HIGHEST HUMAN FEELINGS - MORAL SENSES. THEREFORE IT IS HUMAN RIGHTS VIOLATIONS

• Kim Scherer RESCUE, CA
      • about 1 month ago

They are teaching their children to be cruel to other living beings!!!

• Romina Chirre TITUSVILLE, FL

Please, sign and share!

• вера осипова санкт-петербург, RUSSIAN FEDERATION
      • 4 months ago

Наказать убийц в погонах!!Сволочи!!Нелюди!!

• Людмила Рышкова новочеркасск, RUSSIAN FEDERATION
      • 4 months ago

Новочеркасск

REPORT THIS COMMENT:

Develop your own tools to win.

Use the Change.org API to develop your own organizing tools. Find out how to get started.