• Petitioning Change.org

This petition will be delivered to:

The world's platform for change
Change.org

1. Patriche Maria
    2. Petition by

Patriche Maria

Caracal, Romania

In acest adapost cainii sunt transati si se dau ca aliment celorlalti caini! Desi in fiecare an sunt alocate sute de mii de euro pentru intretinerea cainilor, acestia nu au ce sa manance si se mananca intre ei! Vezi reportajul "SCENE DE GROAZA INTR-UN ADAPOST DE CAINI DIN SLATINA. ANIMALELE FLAMANDE SE MANANCA INTRE ELE" de la Antena1. Mii de suflete nevinovate au nevoie de ajutorul nostru, alaturati-va, si impreuna sa incercam sa oprim masacrul. Semneaza petitia pentru inchiderea adapostului Saracesti-Slatina jud. OLT. Romania! Va multumim!

To:
Change.org, The world's platform for change

Sincerely,
[Your name]

Recent signatures

1. Reached 3,000 signatures

Supporters

Reasons for signing

• 11 days ago

お願いします!

罪もない命をおもちゃ同然に殺さないで、動物達に少しでも耳を傾けて下さい。

動物は凄く素直なんです、凄く痛くて叫びたいんです!

どうか、救える命を増やしてあげて!

• Yasuyo Kawagoe MINATO-KU, JAPAN
      • 3 months ago

STOP!

• Despina M. Andrelus CORONA, CA
      • 6 months ago

"Un om neprihănit ceea ce privește durata de viață a animalelor" - Proverbe 12:10, "Dacă aveți oameni care va exclude oricare dintre creaturile lui Dumnezeu la adăpost de compasiune și milă, vei avea oameni care se vor ocupa, de asemenea, cu semenii lor" - Francisc de Assisi, "Sper să fac pe oameni să înțeleagă modul în care animalele neputincios sunt, cât de dependenți de noi, încredere ca un copil trebuie ca noi va fi un fel și să aibă grijă de nevoile lor ... (Ei) sunt o obligație a pus pe noi , o responsabilitate nu avem nici un drept să neglijeze, nici să încalce cu cruzime .... "- James Harriot, "Măreția unei națiuni și progresul ei moral pot fi judecate prin modul în care animalele sale sunt tratate" - Mahatma Gandhi

• Despina M. Andrelus CORONA, CA

**********

"A righteous man regards the life of animals" - Proverbs 12:10; "If you have men who will exclude any of God's creatures from the shelter of compassion & pity, you will have men who will deal likewise with their fellow men" - Francis Of Assisi; "I hope to make people realize how totally helpless animals are, how dependent on us, trusting as a child must that we will be kind and take care of their needs...(They) are an obligation put on us, a responsibility we have no rights to neglect, nor to violate by cruelty...." - James Harriot; "The greatness of a nation & its moral progress can be judged by the way its animals are treated" - Mahatma Gandhi

こんな残虐なことができる国のものに幸せはない

REPORT THIS COMMENT:

Develop your own tools to win.

Use the Change.org API to develop your own organizing tools. Find out how to get started.