Te heqim erjolen nga banka e kristit

Te heqim erjolen nga banka e kristit

7 have signed. Let’s get to 10!
smth smth started this petition to Zysha

Si klase duam te heqim qafe erjolen nga banka e kristit dhe t vi melisa aty se na esht ca trapi me at njeri

7 have signed. Let’s get to 10!