28 Şubat Mağdurlarına ÖZGÜRLÜK

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 2.500.

ZULÜM SON BULSUN! VEBÂLİ ÇOK BÜYÜK!

20 yıldır hapisteler. Sayıları 600 kadar. Çocuğu 6 aylıkken, 23 yaşında hapse giren İlhan DOĞAN'ın çocuğu şimdi 18 yaşında. Bu, örneklerden sadece bir tanesi. Yüzlerce günahsız vatandaşımız ailelerinden koparıldılar, pek çoğu bir aile bile kuramadı. Çocuklar babasız büyüdüler.

28 ŞUBAT MAĞDURLARINA AF ÇIKSIN!

Suçsuz yere, delilsiz, ispatsız İslami davalardan hapiste yatan 600 mahkûmun 28 Şubat’ı hala bitmedi. Emniyet ve yargılama safhasında yer alan isimlerin yüzde 70’i FETÖ’den ihraç edildiği halde, 28 Şubat mahkumlarına yeniden yargılama bile yapılmadı.

İdam cezasıyla yargılanan kişi, öldürdüğünü iddia ettikleri adam mahkemede “ben ölmedim” diye beyanat verse de müebbet yemekten kurtulamıyor.

O dönem cezaları onayan 9. dairedeki hakim ve savcıların çoğu FETÖ’den alındığı halde, delilsiz ispatsız hüküm giyenler hala cezaevinde. 28 Şubat döneminde takiyye yaptıklarından dolayı ayırt edilemeyen FETÖ’cüler, bir başka cemaate veya kendilerinden farklı düşünen İslamcılara hiçbir şekilde hayat hakkı tanımamak için yüzlerce suçsuz insanı mahkum etmekten hiç çekinmediler.

Bugün Seyfullah imzanı bekliyor!

Seyfullah TOKGÖZ bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «ZULÜM SON BULSUN: 28 Şubat Mağdurlarına ÖZGÜRLÜK». Seyfullah ve imza atan diğer 2.102 kişiye katıl.