Petycja o nadanie Anieli Bogusz funkcji lektorki warszawskiego metra

0 have signed. Let’s get to 100!

Każdy z nas był kiedyś w tej sytuacji - jedzie metrem i słyszy ponownie ten sam męski głos zapowiadający przystanek "Centrum". Obecni lektorzy funkcjonują już od wielu lat i nic nie stoi na przeszkodzie, aby dokonać zmiany. Ważnym jest, aby nowy głos metra był zasłużony. Dlatego też po dokonanych przeze mnie konsultacjach społecznych, wysłuchaniu głosu ludu pracującego, młodzieży, emerytów, kobiet i mężczyzn, polaków i obcokrajowców jestem dumny z wystawienia kandydatury sensacji ostatnich miesięcy - Anieli Bogusz. Ludzie, z którymi rozmawiałem są zachwyceni jej możliwościami głosowymi - dokładną modulacją, wyraźną wymową, ciepłem jej głosu. Jej funkcja głównej seksedukatorki młodszego pokolenia, z pewnością odegra niemałą rolę w poprawianiu demografii naszego kraju w niedalekim już czasie. GUS w nieopublikowanych jeszcze badaniach odnotował wzrost o 0,02‰ w przewidywanej liczbie urodzeń, a także spadek zakażen chorobami wenerycznymi o nawet 7%. Jak widać, w krótkim czasie Aniela Bogusz stała się jedną z najważniejszych postaci obecnego pokolenia, a skutki jej działań mogą przynieść długoterminowe pozytywne efekty dla naszej Ojczyzny. Parafrazując starorzymski okrzyk, lud Warszawy pragnie dwóch rzeczy: Chleba i Sexmasterki.

Today: Adrian is counting on you

Adrian Mazur needs your help with “ZTM Warszawa: Petycja o nadanie Anieli Bogusz funkcji lektorki warszawskiego metra”. Join Adrian and 47 supporters today.