Get Rid of Zoom Breakout Rooms

0 have signed. Let’s get to 100!
At 100 signatures, this petition is more likely to be featured in recommendations!
madi k started this petition to Zoom Inc.

Tylko jedno w głowie mam koksu pięć gram odlecieć sam W krainę za zapomnienia W głowie myśli mam kiedy skończy się ten stan Gdy już nie będę sam Bo wjedzie biały węgorz Tylko jedno w głowie mam koksu pięć gram odlecieć sam W krainę za zapomnienia W głowie myśli mam kiedy skończy się ten stan Gdy już nie będę sam Bo wjedzie biały węgorz Ja pierdole mam zjazd nie chwytam gwiazd jak kłoda leże nie wierze co się dzieje jak kura z głodu pieje jak wilkołak do księżyca W głowie dziury jak ulica przed twoją chatą rozpuszczam się jak baton który leży na blacie zejść jest jak nie wciągacie bracie kurwa ryj mi krzywi w głowie burdel jak w TV Mnie nie dziwi taki stan brak towar,w myślach ćpam rade dam albo nie dam wszystko kurwa z chaty sprzedam w sumie mam już przejebane wszystko jednak jest sprzedane Ja pierdole same długi kinol jak u tabalugi dzień drugi bez walenia gdzie jest wąż ? biała chemia. Jebane zejście tak wykańcza jak by w chuja dziabła cię szarańcza Tylko jedno w głowie mam koksu pięć gram odlecieć sam W krainę za zapomnienia W głowie myśli mam kiedy skończy się ten stan Gdy już nie będę sam Bo wjedzie biały węgorz

0 have signed. Let’s get to 100!