Zlatan Ibrahimović Beşiktaş'a Transfer Edilsin

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 200.

Geçirdiği sakatlık sebebiyle Manchester United ile karşılıklı olarak sözleşme yenilemeyen ve serbest kalan Zlatan Ibrahimoviç, Beşiktaş'ımıza gelsin!

Futbolseverlerin bildiği üzere sakatlığından ötürü bir süre daha oynaması zor gözüken Ibra, inatçı kişiliği ve güçlü fiziği ile kendini hızlıca toparladıktan sonra Beşiktaş'ımıza hem oyun hem de marka değeri anlamında tartışmasız bir katkı sağlayacaktır. Oynadığı her takıma vites arttırtan, tecrübe ve yeteneğin sentezi niteliğindeki bu yıldız oyuncuyla aynı dönemde yaşıyor olmak futbolseverlik adına bir şansken, kendisini siyah beyaz çubuklu formayla Vodafone -İnönü- Park'ta fizik kurallarıyla alay edercesine goller atarken izlemek paha biçilemez olur. Böylesine bir yıldızın ülkemize gelmesi takdir edersiniz ki, transfer olduğu kulüp dışındaki diğer kulüp taraftarları için bile, nevi şahsına münhasır karakteri ve oyununun sunacağı seyir zevki ile heyecanlandırıcı bir gelişme olacaktır.

Ayrıca kendisinin kariyer planlamasında bir tür "fetih politikası" güttüğü de demeçlerinden bilinmektedir. Yani Zlatan, tek bir takımda maya tutturup orada başarı kazanmaya devam etmektense farklı ülkelere, farklı liglere gidip yeni maceralara atılmayı ve tabiri caizse o ligleri "fethetmeyi" seven, bunu kovalayan ve hedefleyen bir oyuncu. Kariyerinin sonlarına yaklaşırken daha önce gelmediği bu ülkenin ligini de fetih listesine eklemeye sıcak bakabilmesi, özellikle Beşiktaş'ımızın taraftarlarıyla sahadaki oyuncuları büyüleyen stadyum atmosferi, tıpkı bir aile gibi olan huzurlu ve mutlu takım ortamı, son senelerimizdeki başarı geleneği ile devam etmesi muhtemel şampiyonluk serisi ve elbette Şampiyonlar Ligi'ne doğrudan katılıyor olmasıyla daha da olası.

Transfer ekibimiz ve hocamız elbette dışarıdan yorum ve önerilerle transfer etmek istedikleri oyuncuları belirlemiyorlar, fakat taraftarların istekleri yönetimler tarafından yadsınamaz. Tıpkı yıldız oyuncumuz Ricardo Quaresma örneğindeki gibi, eğer bir "taraftar transferi" yapılacaksa, gelin daha geçtiğimiz sezon İngiltere Premier Lig'i sallayan ve gol krallığını sakatlığı yüzünden kaçıran, kalitesi ve meziyetleri hiçbir kesimce tartışılamayacak Zlatan Ibrahimovic ismi üzerinde yoğunlaşalım. Taraftarın istemesi dışında da zaten bu ismin, makul bir sözleşmeyle takımımıza dahil olması halinde bize her anlamda yarar sağlayacağı aşikar.

Tüm Beşiktaş'a gönül verenler olarak kampanyaya destek olalım ve yönetime, taraftar olarak bu ismi Beşiktaş futbol takımında görmekten fazlasıyla memnuniyet duyacağımızı göstererek transferin gerçekleşmesini isteyelim. Bu kampanyanın amacı yönetime, teknik heyete bu transferi ne kadar istediğimizi göstermek ve de bir bakıma, bu transferin gerçekleşmesi halinde en yakın Kartal Yuvası'na koşup, bu transfere özel çıkartılacak ürünleri alacağımızı ve kulübümüze destek olacağımızı da taahhüt etmektir. Biz taraftar olarak, mahallede gol atılınca ismi bağırılan oyuncular kulübünün futbol hayatına aktif olarak devam eden son temsilcilerinden "Ibra Kadabra" için isteğimizi en net biçimde gösterelim, sonrasını kulübümüze bırakalım.

#ZLATANtoBJK
#IbrahimovicBeşiktaşaGelsin

Bugün Tunç Tultay imzanı bekliyor!

Tunç Tultay Gözpınar bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Zlatan Ibrahimović Beşiktaş'a Transfer Edilsin». Tunç Tultay ve imza atan diğer 128 kişiye katıl.