Ögretmenlik Mülakat Kaldırılsın!!!!

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 200.

5 yıldır atanamayan 3 kez mülakattan düşük alarak elenen  ingilizce öğretmeni mezunuyum.Mülakat sorularının yaklaşık tamamına doğru cevap verdiğim halde düşük puan verildi.(45_53 puanlar gibi) 2018 Öabt ingilizce sınavında da beklediğimden düşük net ve puan  aldım. Mülakattan 60 puan alabilseydim ki tercih hakkım doğar ve şu an atanmış olurdum, çünkü İngilizce taban puanı 59 küsurla kapattı son atamada. Benim durumumda olan ve atanamayan binlerce öğretmenin sesi olmak istedim. Süreç hayat kalitemiz ve psikolojimizi olumsuz etkilemektedir . Bu kadar yılın emeği adil olmayan mülakatla belirlenmemeli; mülakat ya adilce yapılmalı ya da  tamamen kaldırılmalı. Biz sevdigimiz mesleği yapmak ve hayatın içinde daha huzurlu sağlıklı kalmayı başarmak istiyoruz . LÜTFEN Ögretmenlere bir SES verin !!!!

Bugün SEÇİL imzanı bekliyor!

SEÇİL BEKÇİ bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «ZİYA SELÇUK : Ögretmenlik Mülakat Kaldırılsın!!!!». SEÇİL ve imza atan diğer 153 kişiye katıl.