Zevk için Köpeğimi Öldüren Melih Şen Yargılansın!

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 75.000.

Bu güzel oğlumu ben 2014'te apartmanımızın önünde yağmurda aç ağlarken bulmuştum. Minnacıktı daha taş çatlasa 2 haftalık. Aldık eve yıkadık, pakladık. Öyle korkmuş ki ilk günler hiç sesi çıkmadı. Sonra alıştı bize, benimle uyumaya annemle oynamaya eğlenmeye başladı. Ygs lysye hazırlanırken en büyük destekçim oydu, şaka gibi değil mi? Sonra büyüdükçe apartmanda duramamaya başladı. Bizde onu en güvenilir yere anneannemlere götürdük. Annem onu benim bebeklik battaniyeme sarıp götürmüştü biliyo musunuz? Bıraktığında evde yemek yiyememişti oğlum yok burda diye. Yengem,kuzenlerim ona misler gibi baktılar. Yemeği, eğlencesi en güzeli abisi Rüzgar vardı. Rüzgar Alaşı korurdu böyle her şeyden. Dünyanın en akıllı iki köpeğiydi onlar gözümde. Sonra bi cani geldi kıydı oğlumun canına. "2 kurşun" sıktı! Nasıl canı yanmıştır oğlumun nasıl ağlamıştır o an. Bir de gidip sağlık ocağının arkasına "attı" yavrumu. Elinde silah, tüfekle dolaşıp hayvan cinayeti işleyen bu cani daha reşit bile değil! ve evet reşit olmadan silahla tüfekle ruhsatsız gezebiliyor! ve evet hayvan vurmak onun için bir zevk meselesi bir spor!
Böyle vicdansız, kalpsiz, sevgisiz insanlar yüzünden bizim canımız öyle bir yandı ki, öyle bi acıdı ki kalbimiz, bu yüzden bu burada kalmayacak. Kim ne yaptıysa cezasını çekecek! Senden, seni yetiştiren aileden insanlığa, topluma zerre yarar gelmez bunu biliyorum. Hayvan sevgisi taşımayan, silahı, tüfeği, avlanmayı marifet sanan bu yobaz kafanın kimseye yararı olmaz. mesajlaşmada ise başka bir şahsın köpeği sanıp vudgunu söylüyor. gerek baska birinin köpeği olsun gerek sokak hayvanı hiç kimse bir hayvanı öldüremez bu hakka sahip değildir. Hesabını vermesi ve hayvan haklarının korunması bu işin meşrulaştırılmasına engel olmak için lütfen yardım edin

yüklediğim görseldeki mesajlaşmalar itiraf etmesi için bir tanıdığımız tarafından yazılmış

Bugün Havva Bade imzanı bekliyor!

Havva Bade Aygün bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Zevk için Köpeğimi Öldüren Melih Şen Yargılansın!». Havva Bade ve imza atan diğer 54.095 kişiye katıl.