Kampanya Kapatıldı

Nimet Fırın Ekmekler Bayat Çıktı

Bu kampanya 17 destekçiye ulaştı

Ankara-Çankaya Güvenlik Caddesi üzerinde hizmet veren Nimet Fırın bir süredir ekmeklerini bayat çıkarıyor. Daha doğrusu o ekmekler artık bizlere tat vermiyor. Kullandıkları malzemenin kalitesinden ya da şundan, bundan değil, sadece bir alışveriş eylemini bizler için en olmaz hale getirmesinden ötürü.

Kapıdan girdiğiniz andan itibaren önce rahatsız eden alaycı bakışlarla başlıyor beş dakikalık bu süreç. Sonra kasa bölgesinde, ya kulaktan kulağa konuşma olarak ya da 'seninki geldi' minvalinde gülen anlamsız suratlarla devam ediyor. Hadi biraz daha dozunu artıralım. Arkanızdaki müşteriyle konuşan personel: "Aynı şeyi düşünüyoruz abi". Sahi, siz ne düşünüyorsunuz? Bizi bu kadar ayrıksı bir noktaya, aynı sırada ama başka bir kulvara iterken ne düşünüyorsunuz? Bizi, daha doğru tanımla sizin kadar 'erkek' olmayanları ya da bundan taviz verenleri nasıl bir fırına çekiyorsunuz? Üzgünüm Nimet Fırın, #FobilerÖldürür #EkmeklerBayatÇıktı

Bugün Zekican imzanı bekliyor!

Zekican Sarısoy bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «zekicansarisoy@gmail.com : Nimet Fırın Ekmekler Bayat Çıktı». Zekican ve imza atan diğer 16 kişiye katıl.