Kampanya Kapatıldı

KÜÇÜK ZEHRA İÇİN TÜRK DÜNYASI SUSMASIN!!!

Bu kampanya 79 destekçiye ulaştı

04.07.2017 tarihinde “ Azerbaycan-Ermenistan sınır hattında, Ermenistan ordusu sivil halkın yaşadığı alanları ağır silahlarla bombaladı. Bombalama sonucu 2 yaşındaki minik Zehra ile 50 yaşındaki ninesi hayatını kaybetti. Bu Ermenilerin yaptığı ilk olay değil.Onlar bir kaç yıl önce de benzerini yapmıştı. Azerbaycan-Ermenistan sınırında ermeni keskin nişancı askerlerin açtığı ateş sonucu 9 yaşındaki Fariz Bedelov can verdi. 8 mart dünya kadınlar gününde ermeni askerlerin içine bomba koyarak Tovuz Nehri’ne bıraktığı oyuncak köpeğin patlaması sonucu 13 yaşındaki Aygün Şahmalıyeva hayatını kaybetti.”  Onlar 25 yıl önce şubat ayında Hocalıda Azerbaycan halkına karşı soykırım yapmışlar. 26 şubat günü 83 çocuk, 106 kadın ve 70’den fazla yaşlı dahil olmak üzere toplam 613 Azeri vahşice öldürüldü, toplam 487 kişinin de ağır yaralandığı katliamda anlatması zor birçok olay yaşandı. Onlardan biri şöyle: Elleri bir ağaca arkadan bağlanan hamile bir kadının başına dikilmiş olan iki Ermeni yazı tura atıyordu. Karnı burnunda çaresiz bir Azeri kadınının bebeğinin kız mı erkek mi olduğu Ermeniler tarafından tartışılıyordu. Çaresiz kadın bir hazan yaprağı gibi titriyordu. Elbiseleri yırtık, ayakları çıplakt. Katliamdan sonra 56 hamile kadın karnı yarılmış ve bebekleri öldürülmüş bir halde bulundu”.  Çocuk katillerinin bu cinayetlerine tüm Türk dünyası itiraz sesini yükseltmelidir ve işgalci Ermenistan'ın bu cinayetlerini tüm dünyaya aktif duyurulması için harekete geçilmelidir.”

Bugün Zaur imzanı bekliyor!

Zaur Mirza-zade bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Zaur Mirza-zade : KÜÇÜK ZAHRA İÇİN TÜRK DÜNYASI SUSMASIN!!!». Zaur ve imza atan diğer 78 kişiye katıl.