Kyk yurt ücretine zam olmasın

0 have signed. Let’s get to 500!
At 500 signatures, this petition is more likely to be featured in recommendations!
Ronahi Yalçin started this petition to Zam olmasın

YURT ÜCRETLERİNE ZAM İSTEMİYORUZ!!!!!!

Zaten zam yapılan yut ücretlerine tekrardan zam yapılmasın. Zaten ailemizden uzakta yaşamak başlı başına zorken üstüne maddi anlamda zorluklar var. Okul masrafı, yiyecek, giyevek, kitap masrafı derken maddi sıkıntılar yaşıyoruz. Bir de devletin biz öğrencilere barınma konusunda yaptığı olanak yani yurda ayreten para veriyoruz. Her ay ucu ucuna masrafımızı çıkartmaya çalışıyoruz, gün oluyor yetmiyor. Bir de bunun üzerine yeniden yurt ücretlerine zam yapılırsa nasıl yaşayacağız? Hangimizin ailesi multi milyarder ki aıkıntı etmeyelim. Lütfen elinizi vicdanınıza koyun ve düşünün. Belki atacağınız bir imza bizi bu zamlardan kurtaracak. Aman boşver demeyin ya da beni ilgilendirmez de demeyin çünkü bu gibi zamlar ne zaman nerede karşımıza çıkar belli değil. İster öğrenci olun, ister çalışan veya başka bir şey. Bu kampanyayı imzalayın ve sesimizi daha çok kişiye duyurmak için paylaşın. İşe yaramaz diye düşünmeyin bu sayede kaç kişiye yardım edildi. Öğrenciler de bu vatanın evlatları. Yabancı birine değil kendi evladınızı düşünerek bu imzayı atın. Paylaşın sesimizi duyurun. Bir elin nesi var iki elin sesi var.  SUSMA PAYLAŞ

0 have signed. Let’s get to 500!