Uludağ hukuk Görükle'deki ana kampüse taşınsın

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 200.

Uludağ Üniversitesinin Görükle'deki ana kampüsünde boş ve uygun alanlar bulunmasına rağmen Gemlik'te konumlandırılmış hukuk fakültesinde gerek ders kaynağı bakımından gerek ulaşım ve konaklama bakımından sıkıntı yaşamaktayız. Ana kampüse yaklaşık bir buçuk saat mesafede bulunan fakültemizde kütüphane kaynakları çok sınırlı olup kafe, sinema, tiyatro gibi sosyal ve kültürel açıdan gelişmemize katkı sağlayacak bir imkan bulunmamakta ya da çok sınırlı bulunmakta. Ayrıca öğretim üyeleri de Gemlik'te ikamet etmeyip dersler için Bursa merkez ya da İstanbul'dan gelmekte ve bu zor koşullar yüzünden öğretim üyesi konusunda büyük açık bulunmaktadır. Üniversitemiz için bir başarı ve övünç kaynağı olan fakültemiz öğrencilerinin daha iyi koşullarda öğrenim görmesi için fakültenin Görükle'deki ana kampüse taşınmasını istiyor ve gereğinin yapılmasını arzuluyoruz. Desteğinizle bunu başarabiliriz.

Bugün Zübeyde imzanı bekliyor!

Zübeyde Erdem bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Yusuf Ulcay: Uludağ hukuk Görükle'deki ana kampüse taşınsın». Zübeyde ve imza atan diğer 191 kişiye katıl.