Kampanya Kapatıldı

Bu kampanya 50 destekçiye ulaştı

Son yıllarda, ülkemizde ve yakın coğrafyamızda, gerilime, nefrete ve daha birçok olumsuzluklara sebep olan, görüş, inanış ve ırk ayrılıklarını ortadan kaldırmak, ülkesinin yönetim biçiminin doğru olduğunu savunanların gelip yakından destek verebilmeleri ve yaşayabilmeleri için, aynı görüşte ve inanışta kitleleri bir araya toplayarak, daha mutlu ve huzurlu günler geçirebilmesi adına oluşturulmuş bir kampanyadır.

Uygulama şekli; Yurtdışından evet oyu vermiş ve Türkiye'ye geri dönüş yapan kişi sayısı kadar, hangi ülkeden Türkiye'ye dönüş gerçekleştiyse, o ülkede azalan türk sayısı kadar, hayır oyu vermiş ve bu yönetim sisteminde yaşamak istemeyen kişiler için kontenjan oluşturmak ve göçmenlik için imkan sağlamak, Türkiye'yi bu yönetim biçimi ile destekleyip, evet oyu vermiş, geri dönüş yapmak isteyenler içinde çeşitli imkanlar sağlayarak, geri dönmelerine teşvik etmek.

Amaç; Sadece huzurlu ve mutlu bir yaşama destek olabilmek. Herhangi bir taraf olmadan, genel olarak insanların yaşadığı olumsuzlukları çözümleme ve hiç bir zorlama olmadan, bu seçeneğin, uygun koşullarda, hiç bir insanı madur etmeden sunulması.

Bu şartlar altında desteklendiği taktirde, hiç bir olumsuz eleştiriye açık değildir.

Bugün yusuf imzanı bekliyor!

yusuf akyüz bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Yurtdışındaki " Evetçiler " geri gelsin. Türkiye'deki " Hayırcılar " yerlerine gitsin.». yusuf ve imza atan diğer 49 kişiye katıl.