Ürünümü sağlam istiyorum..... Kargo firmaları ürünü kırmadan taşıyın..

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.

Hepimiz  birer tüketiciyiz ve maalesef vakit bulamadığımız için internetten alışveriş yapmaktayız. Gittigidiyor.com sitesi aracılığıyla bir bulaşık makinesi aldım, ürünü küçük almışım 3 gün içinde değiştirmek istediğimi belirttim. Kargoyla gönderdim paketi açılmış diye alamayacaklarını bildirdiler. Gittigidiyor ile firma arasında günler süren uzun tartışmadan sonra site ödemeyi Simport firmasına aktardı. Bende  mecbur kabullenmiştim. Simport firması  10 gün sonra ürünümü orjinal paketi olmadan ürüne küçük gelen kirli bir karton ile Yurt içi kargo  aracığıyla gönderdi.

Kargo firması kapıdan teslim ettiğine dair  bir kağıt imzalatıp hızla uzaklaştı bir nüshasını bana vermedi ve paketi kontrol edin demedi, ürün üzerinde kırılacak etiketi de yoktu.   Böyle bir durumla daha önce karşılaşmadığım için hemen paketi açıp ürünü kontrol etmem gerektiğini bilmiyordum. Kurulum için paketi açtığımızda ürünü kırılmış farklı yerlerinden ezilmiş ve üzeri kirli bir halde buldum. Yerine eski kullanılmış bir ürün koymuş olacaklarını düşündüm.

Gittigidiyor'a bildirdim tutanak tutturun dediler kargo firmasını aradım tutanak tutamayacaklarını eğer tutarlarsa ürünün bedelini onlar ödemek zorunda kalacaklarını belirttiler kaba bir üslupla telefonu yüzüme kapatıp  tüm aramalarıma rağmen bir daha açmadılar. Simport'a yazdım  bir kaç gün cevap vermediler. Tüketici hakem heyetine başvuracağımı bildirince bana iftira ile cevap verdiler. Ürün onlara geldiğinde öyleymiş hem ürünün hiç paketini açmadık diyorlar hemde ürün hasarlıydı diyorlar. Üstelik bu işi sürekli yapan bir firma olarak kargo firmasını çağırıp tutanak tutturmak yada Gittigidiyor'a ürün hasarlıydı demek 10 gün boyunca hiç akıllarına gelmemiş. Ürün açılmış günlerce pis ortamlarda bekletilmiş üzerinde lekeler oluşmuştu sonra kirli bir laylona sarıp ürüne küçük gelen bir kartona sarıp yollamışlar. Ürünün defalarca düşürüldüğü çok belli farklı yerlerinden ezilmiş ve artık tamiri bile mümkün değil.

Sizin de başınıza gelebilir hepimiz tüketiciyiz lütfen kampanyama destek olunuz..

Bugün Sevgi imzanı bekliyor!

Sevgi Adıgüzel bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Yurt içi kargo: Ürünümü sağlam istiyorum..... Kargo firmaları ürünü kırmadan taşıyın..». Sevgi ve imza atan diğer 27 kişiye katıl.