İBRAHİM SEVİLEN'E ÖZGÜRLÜK

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 200.
200 imzaya ulaşıldığında, bu kampanyanın öne çıkarılan kampanyalarda yer alma ihtimali artar.
Yunan hükümeti ve tarafına sabit ince bu kampanyayı başlattı

arkadaşlar kardeşim İbrahim sevilen 15 aydır yunanistanda tutuklu yatıyordu 01/07/2020 tarihinde mahkeme si oldu 20 yıl hapis cezası verdiler suçu Türk olmak .Yunanistan'a kendi aracımızın an Selanik gümrüğüne taşıma yapıyordu içine nerde bindiyse 5 tanemulteci binmiş muhtemelen Yunanistan'da binmisler sınırda kontrol olmuş aletinen Yunan tarafında bu hepimizin başına gelebilir Yunan istan çalışanlar bilir İpsala .Selanik gümrüğü 350 km Selanik gümrüğü kontrollü giriş çıkışları bunu bilinçli yapsa hiç kimse Selanik gümrüğüne kadar bu mültecileri götürmez yol boyunda tehna bir yerde indirir bizim mahkemeyi siyasete taşıdılar mahkeme heyeti Türkiye Cumhuriyeti onbinlerce multeciyi sınıra getirdi ne bilelim ki şoförün yapmadığını diyerek Yirmi yıl ceza verdi hiç bir yerde sahibimiz yok her tarafta haksız yere ceza yemeler Haskovada pisliğin içinde satlerce beklemeler UND diye bir derneğimiz var aidat almadan bir işe yaramiyor konsoloslarimiz bana avukat tutacan kardeşimin mahkemesi şu tarihte falan yerde tutuklu diyor zaten ben onları biliyom demek istediğim sahipsizlik gelin birlik olalım sesimizi duyuralım bizden başkalarında yanmasın.

İbrahim sevilen kader kurbanı olmasın her insan gibi özgür olsun

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 200.