Parası bizim cebimizden çıkan SEÇİM OTOBÜSLERİ YASAKLANSIN!

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.

Yurtdışından "dövizle" ülkemize sokulan petrolün bir kısmını, siyasi partilere ödenek olarak sunulacak paranın belli bir yüzdesiyle o otobüslere koyacaklar. Üstelik bizim mahallemizde, bizim çocuklarımızı korkutarak ve bizleri rahatsız edecek düzeyde yüksek sesle siyasi propaganda yapacaklar. Soruyorum sizlere, sırf evinin önünden bol gürültülü bir seçim otobüsü geçti diye kim oyunu bir partiye verir ? Bu otobüsler, bize edilen işkence değil de nedir ?

Tepesinde koca bir megafonla, yetmeyip devasa hoparlörlerle sabah-akşam demeden bu çile her seçimde kapımıza kadar geliyor, üstelik halka hizmet gibi parasını da biz ödüyoruz!

Evinde hastası, yeni doğan bebeği, gece çalışıp gündüz uyuyan insanlarımızı hiçe sayarak bangır bangır müzik çalan, hiç bir amaca hizmet etmeyen seçim otobüsleri kaldırılsın!

Bugün Ömür imzanı bekliyor!

Ömür Çağlar bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «YSK: Parası bizim cebimizden çıkan SEÇİM OTOBÜSLERİ YASAKLANSIN!». Ömür ve imza atan diğer 51 kişiye katıl.