Suçsuz bir babanın hapis cezası almamasını sağlamak

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 2.500.

Kadir ışık mahallemizin sevilen cana yakın ekmeğinin pesinde çocuklarını büyütmek okumaktan başka gayesi olmayan kendi halinde bir insan.Nitekim okutmak istediği çocuklarından kızını üniversitede okutmaya başlıyor ama gün geldi kizindan 10 yaş buyuk sapık bir insan tarafından gerek sözlü gerek fiziksel taciz başlatıyor Kadir ışık gerekli tüm kurumlara başvuru yapıyor savcılık vs hatta bimer e kadar ama umduğu desteği bulamıyor bunun rahatligini da alan sapık daha da cirkinlesmeye başlıyor kadir abinin eşine dahi cinsel içerikli mesajlar atiyor kadir abi sapik itle konuşmayı deniyor son çare ama kadir abiye de etmediği küfürü bırakmıyor Kadir abi de doğal olarak dayanamayıp adamı dövüyor ve yanında getirdiği tabancayla karnına denk gelen kurşunla adam ölüyor şimdi bu masum adam suçlu mudur sorarım size kızını ailesini korumak değil midir babalık Kadir Işık abi ailesini korumaktan başka birşey yapmadı.

Bugün yusuf imzanı bekliyor!

yusuf hınıslı bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «ysfhnsl@outlook.com: Suçsuz bir babanın hapis cezası almamasını sağlamak». yusuf ve imza atan diğer 1.842 kişiye katıl.