Kampanya Kapatıldı

YouTube ve yeni kazanç sistemi hakkında.

Bu kampanya 3 destekçiye ulaştı

Artık YouTube kazanç sağlamak isteyen kullanıcılar için 1000 abone ve 4000 saat izlenme şartı koşuyor. Kendince haklı olabilirler, zira gerçekten çöp bir içerik var. Lakin eğitim videoları maalesef çok abone sayısına sahip değil ve burada bir emek var,  bunlardan biride benim. Ben animasyon yapımı hakkında içerik üretiyorum ve belli bir kitle ile muhatap olmak istiyorum. Birileri gibi ''like atın, takip edin, kanalına abone olun'' demek zorunda değilim ve herkesinde kanalımıda yersiz şekilde takip etmesini istemiyorum. Zira kanalımda içeriğim belli, detayına kadar oynatma listesinde mevcut. ''Yahu şunu nası yapıyoz lan'' diyen biri zaten abonem olmasın,  ki bu tiplemeler arada geliyorlar.

Youtube'un düzeltmesi gereken şeyler var ama bu durum bizide kapsıyor ve emeğimizin karşılığı bu değil. Ben para kazanmak için abone şartını yanlış buluyorum, izlenme dikkate alınmalıdır. YouTube istese güzel bir düzenlemeye gidebilir.

Bugün Çağdaş imzanı bekliyor!

Çağdaş Akbulut bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Youtube : YouTube ve yeni kazanç sistemi hakkında.». Çağdaş ve imza atan diğer 2 kişiye katıl.