Youtube Kafalar Kanalı Kapatılsın!

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.

Merhabalar Geçtiğimiz yıl kafalar kanalı bir video ile gündeme gelmişti izleyenlerimiz hatırlar "100.000 TL İLE BİR  GÜN GEÇİRDİK " (video için Tıkla)

Video başlığı gayet normal gelebilir fakat burda parayı kumardan kazandıklarını ve bu parayı videoda harcadıklarını gösteriyorlar.

Bu sebebden dolayı bir çok küçük büyük insanımızı haram yoldan kazanılan paraya yani kumara teşfik etmişlerdir.

Video izlendikten bir süre sonra kafalar tarafından kaldırıldı fakat bu onların yanına kaldı ve bir ceza almadılar , üstüne üstlük bu yıl youtube rewind'da yer aldılar. Türkiye de kumar yasak birşey aynı zamanda oynanması dinimizce günah bu yüzden kafalar kanalının gecmiste yaptığı bu hatadan dolayı cezalandırılması gerekiyor.Zaten bundan dolayı gözaltına bile alındılar.

Burdan ebeveynlere sesleniyorum böyle bir kanalı sizinde çocuklarınız izliyor veya izleyebilir bu yüzden bu kampanyaya katılın ve sesimizi duyuralım.

Çocuklarınız bu kişileri örnek alıyor, yanlış yollara sapabilir ve böyle milyonlarca takipçisi olan bir kanalın bir daha hata yapmayacak gibi bir kuralı yok , bu hata görmezden gelinemez.

Youtube umarım gereğini yapacaktır.

Destekleriniz için teşekkür ederiz.

Bugün Furkan imzanı bekliyor!

Furkan Altın bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Youtube: Youtube Kafalar Kanalı Kapatılsın!». Furkan ve imza atan diğer 21 kişiye katıl.