Pakotamme tuomarit noudattamaan lakia korruption lopettamiseksi

Pakotamme tuomarit noudattamaan lakia korruption lopettamiseksi

0 personas han firmado. ¡Ayuda a conseguir 5000!
Con 5000 firmas, es más probable que esta petición sea publicada en los medios de comunicación locales
European Movement for Justice EMJ ha iniciado esta petición dirigida a Yhdistyneet Kansakunnat y

Tuomareiden korruption on maailman normi ja syöpä on vioittuneita demokratioita. Tuomarit eivät noudata lakia, koska heitä ei rangaista sen rikkomisesta. Tämä IMPUNITY tarjoaa muita tuomareita, jotka tuomitsevat ja peittävät ne.
Tuomareiden korruption syöpä tuhoaa monien ihmisten elämää; Lisäksi se edistää yleistä institutionaalista korruptiota väärinkäyttävien lakien ja viranomaisten kanssa, jotka käyttävät väärin sen valtaa, liiketoimintaa ja tiedotusvälineiden korruptiota, jotka ovat seurausta rikoksesta, työttömyydestä, köyhyydestä ja nuorista, joilla ei ole tulevaisuutta; Lyhyesti, epäoikeudenmukaiset, sairaat ja dekadentit yhteiskunnat.
Espanjassa 1812 perustuslain mukaan tuomarit voidaan tuomita vain kansalaisten tuomaristoon. Näin ihmisoikeus taataan riippumattomalle ja puolueettomalle tuomarille tuomareille.
Tuomarit joutuvat siis noudattamaan lakia ja tuomitsemaan ne, jotka eivät noudata sääntöjä, lopettaen näin korruption.
Kansainväliset lait, kuten ihmisoikeudet, suojelevat meitä huonoista kansallisista laeista ja tuomareiden on noudatettava niitä.
Siksi, yksinkertaisesti, jos tuomarit noudattaisivat kansainvälistä oikeutta, teemme parhaan ja nopeimman vallankumouksen historiassa. Tällä tavalla muutettaisiin nykyiset dekadentit yhteiskunnat, joissa vähemmistö hyödyntää enemmistöä progressiivisissa yhteiskunnissa.
Espanjan sosiaalinen sektori pyrkii palaamaan tähän sääntöön Espanjassa, mikä jättää todisteet tästä tapahtumasta, kun Euroopan ihmisoikeuspäivän muistopäivä on tapahtunut korruption torjumiseksi (22-9-2018).

Tämä vetoomus on tehnyt European Movement for Justice (Euroopan oikeusministeriön)

0 personas han firmado. ¡Ayuda a conseguir 5000!
Con 5000 firmas, es más probable que esta petición sea publicada en los medios de comunicación locales