Ygs mağduru bir öğrencinin hayatı mahvolmadan yardım edin

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 1.500.

Zehra Betül Baş, Tokat Fen Lisesi'nde okuyan tmci bir arkadaşımız. 3 yıl mfden hazırlanıp son yıl ilgi alanı olmadığını fark edip risk alarak okuluna rağmen bölümünü değiştirdi ve canını dişine katarak çalıştı. Bu arkadaşımızın alerjik astımı var ve sınav anında herhangi bir kriz halinde sadece kendisinin olumsuz etkilenmeyeceği gibi sınıfındakileri de olumsuz etkileyebileceği bir durum oluşabilirdi. Böylece 12 Mart sınav günü ilaçla birlikte sınava girmek istiyor. İlacını güvenlik görevlileri sorun olmaz diyerek içeri alıyor. Arkadaşımız tekrar soruyor emin misiniz sorun olmaz değil mi diye ve olmaz diyerek sınıfına gidiyor. Sınıfta gözetmene de soruyor ve onayı alarak yerine oturuyor. Ama açıklandığı gün bir bakıyor "sınavınız geçersiz". Gözetmenin sonradan tutanak tuttuğunu öğreniyor. Ve bu kızın hiçbir suçu yok. Tüm güvenlikten geçmiş ve kurallara aykırı hiçbir şey yapmamış.Bir insanın emeği bu kadar kolay yok sayılmamalı hem de kendisinin hiçbir hatası yokken. Herkesin başına gelebileceği büyük bir haksızlık bu. Sesimize kulak verin ve lütfen destek olun. Teşekkürler.

Bugün Murat imzanı bekliyor!

Murat Kurt bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Ygs mağduru bir öğrencinin hayatı mahvolmadan yardım edin». Murat ve imza atan diğer 1.095 kişiye katıl.